Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

10 Romantik Önerme

HANDSOME 9 Ocak 2012 16:35

1pljf

Zaman geçtikçe eşinizle aranızdaki romansın azaldığını mı fark ediyorsunuz? Sizin için uygulanabilir romantizm önerilerimiz var. Romantizminiz hiç bitmesin diye...

Değişiklik Yapın
Bazen uzun süreli ilişkilerde eşler arasındaki romans azalır ya da kaybolur. Aranızdaki romansı canlı tutmak istiyorsanız aslında yapmanız gereken şeyler çok basit. İlişkinize katacağınız küçük değişikliklerle, yeni fikirlerle ona aşkınızı gösterebilir, tutkunuzu canlandırabilirsiniz.

Romantik bir akşam yemeği düzenleyin
Akşam televizyon karşısında pinekleme ritüelinizi romantik bir buluşmaya çevirmeye ne dersiniz? Özel bir şeyler pişirmek zorunda değilsiniz. Sadece güzel bir kıyafetinizi giyin, masaya mumlar koyun ve tabii televizyonu kapatın. Böylece birlikte özel bir gece geçirmiş ve çift olarak sohbet etme şansı yakalamış olacaksınız.

Randevulaşın
Bir akşamı ya da öğleden sonranızı eşinizle birlikte geçirmek üzere tahsis edin. İlla ki dışarı çıkıp para harcamak zorunda değilsiniz. Birbirinize sarılıp film izleyerek ya da dışarıda yürüyüş yaparak flört edebilirsiniz. Randevu saatini dolu dolu birbirinize harcamış olursunuz böylece.

İncelikler yapın

Eşinize onu düşündüğünüzü belli edin. Mesela gün ortasında ona cep telefonunuzdan bir sevgi mesajı gönderin. Ya da sabah o evden çıkmadan ceketinin cebine sevgi notu yazın. İş esnasında elini cebine attığında hoş bir sürprizle karşılaşmış olur böylece.

İş konuşmayı kesin

Her ne kadar sorunlarınızı paylaşmak, iş yerinde yaşadıklarınızı birbirinize anlatmak güzel bir şey olsa da bunlar romantizmi öldüren katillerdir aynı zamanda. Biraz ara vermeye ne dersiniz?

Aşk mektubu gönderin

Eşinize eski moda bir mektup yazmaya ne dersiniz? Ya da teknolojiden uzaklaşmama konusunda ısrarlıysanız e-posta da yazabilirsiniz. Ama kesinlikle özensiz, yarım yamalak yazılmış bir mektup olmamalı bu. Ona zaman ayırdığınızı kanıtlarcasına özenli olmalı.

Hoşuna gidecek bir şeyler yapın
Mesela onun çok sevdiği ve izlemeyi çok istediği filmi, her ne kadar sizin tarzınızda bir film olmasa bile birlikte izlemeyi teklif edin. Ya da onun yapmaktan hiç hoşlanmadığı ama evde onun görevi olan bir işi o yapmadan bir defalık siz yapın ve onu şaşırtın. Bunun gibi, eşinizin hoşlandığı şeyleri, her ne kadar siz çok sevmeseniz de arada hoşluk olsun diye gerçekleştirmeye çalışın. Elbette aynı şeyi zaman zaman eşinizden de beklemelisiniz.

Müzikal romans
Eşiniz için bir CD ya da online müzik listesi hazırlayın. İçine onun seveceği ve anlamlı sözleri olan şarkıları koyun. Sonra bu şarkıları akşam yemeği yerken, evde birlikte oturup bir şeyler içerken dinleyebilirsiniz. Kimbilir, belki sonra da romantik bir dansla devam edersiniz geceye...

Eve çeki düzen verin
Darmadağınık, pasaklı bir ortam hiçbir zaman romantizmi desteklemez. Evinizin düzenli ve temiz olmasına özen gösterin. Belki bir akşam evi çiçeklerle donatmak için de ekstradan efor sarf edebilirsiniz. Elbette evi temizleme ve düzenleme işi sadece sizin göreviniz değil. Eşinizle görev dağılımı yaparak evin düzenini birlikte sağlamalısınız.

Sürpriz seyahat planlayın
Eşinizi sürpriz bir şekilde birlikte yolculuğa çıkmaya ikna edin. Bunun için çok para harcamanıza da gerek yok. Hafta sonu için küçük bir kaçamak, yakın yerlere kısa bir yolculuk bile eşinizle başbaşa kalmanız, günlük hayatın stresinden uzaklaşmanız için yeterli.
Bu Kategoride: Bu Günlük ..
Gösterim 2806  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar