Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

düşeceksin demek yerine, dikkat et!!!!!!!!!!!!!

seramiksır 18 Ocak 2012 15:15

DÜŞECEKSİN CANIN YANAR!!!!!!!!!!!

BİR ÇOCUK düşmeden bilemezki düşmek nasıl bir duygu... canı yanmadan düşmekten korkar mı?
hiç düşmemiş küçük bir çocuğa derler ,düşeceksin koşma,düşeceksin atlama .... oysa çocuk en eylendiği zamanda bu sözleri duymaz bile...

ancak düştüğünde sizi duyar.kalkmasına yardım edin sadece,ve üzüntünüzü dile getirin,suçlamayın!!!!!!!!! ben sana demedim mi sözü çocuğu sadece üzer.onun canının yanmasının bizi ne kadar üzdüğünü anlamasını sağlayın.
büyürken çocukların,ayağına takılan her taş düşmesine neden olmaz,bazen o taş onu daha büyük tehliken kurtarır.
bırakın biraz düşmeyi birazda düştüğü yerden kalkmasını öğrensin ,herzaman yanında olamayacaksınız.

küçük hatalar yapmasına izin verin, yanında olun gözlemleyin.verilen nasihatten daha etkili olacaktır.her canı yandığında hata yapmaktan korkacak.
kendini sakınmayı böyle öğrenecek.
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 7414  Yorum 4  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 4

Yorumlar

1. Avatarı yok
    küçük hatalar yapmasına izin verin, yanında olun gözlemleyin.verilen nasihatten daha etkili olacaktır.her canı yandığında hata yapmaktan korkacak.

güzeldi

Ziyaretçi 18 Ocak 2012 15:16
  2. seramiksır - avatarı
    Alıntı
    DERUNİ adlı kullanıcıdan alıntı

güzeldi

,TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM.

seramiksır 18 Ocak 2012 16:32
  3. diabloazul - avatarı
    Gerçekten güzel, büyürken olgunlaşma bu çocuğa verilecek tepkiye bağlı. Bir de canları yanınca canımızın yandığını çocuk sahibi olmadan çocuk yaşta öğrenseler. Paylaşım harikaydı tebrik ederim.

diabloazul 24 Ocak 2012 16:18
  4. seramiksır - avatarı
    Alıntı
    diabloazul adlı kullanıcıdan alıntı

Gerçekten güzel, büyürken olgunlaşma bu çocuğa verilecek tepkiye bağlı. Bir de canları yanınca canımızın yandığını çocuk sahibi olmadan çocuk yaşta öğrenseler. Paylaşım harikaydı tebrik ederim.

güzel yorum için ben teşekkür ederim.

seramiksır 1 Şubat 2012 15:29