Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Hatunu İçkisinden Tanıyın

RuffRyders 27 Ocak 2012 12:15

Hatunu İçkisinden Tanıyın
hatunicki2
Bir kadının nasıl bir karaktere sahip olduğunu içişinden ve içkisinden anlayabilirsiniz. Ya da sizde içip onu kendiniz tanıyabilirsiniz ama biz yinede sizi düşündüğümüzden birkaç tüyo vereceğiz.

İçkisi onun hakkında ne söylüyor

Ucuz bira

Vermek istediği mesaj: Ben sert ve zorlu bir kadınım. Duygusal ve alttan alan biri değilim. Bana sadece bira ver yeter.

Aslında verdiği mesaj: Bana içki ısmarlamakta çekinmemen gerekiyor. İçki olsun yeter.

Pahalı bira

Vermek istediği mesaj: İçmeyi seviyorum. Yinede kalite arasamda zengin istekleri aramakla meşgul değilim.

Aslında verdiği mesaj: Sosyalleşmeyi seviyorum. Bana mesafeli olarak yaklaşabilirsin.

Şarap

Vermek istediği mesaj: İçkiyi sarhoş olmak için içmiyorum. Kaliteli ve sakin yerleri seviyorum. Sağlıklı ve seviyeli yaşamak amacım. Kalitesiz gece klüplerindeki diğer kızlara benzemem.

Aslında verdiği mesaj:
3 kadehten sonra seviye olayının kalmayacağı. İçkiyi sevmesemde şarabın sonu yok.
hatunicki1
Tekila

Vermek istediği mesaj: Parti ve eğlence için buradayım. Arkadaşlar içinde eğlenmeyi tercih ediyorum. En hızlı yoldan sarhoş olmak ve gecenin kalanında dansetmek istiyorum.

Aslında verdiği mesaj: İçkinin sonunda sarhoş olacağım ve hareketlerimi kontrol edemeyebilirim. Heran son yediğim yemekleri görebilirsiniz. Benimle tanışmak için seninde bir o kadar sarhoş olman gerekiyor. Tekila sonrası pişmanlık duymayabilirim.

Viski

Vermek istediği mesaj: Bir erkek gibi içebilirim. Kalite arıyorum. Derin ve sakin bir sohbet ortamı beni mutlu edebilir. Kalabalıkları sevmiyorum.

Aslında verdiği mesaj: Bu ayık hallerim çok fazla uzun sürmeyecek. Zengin birileriyle tanışmak bu gece iyi olurdu. Bana bira ısmarlamakla hata edersin. Fazla hareketten hoşlanmıyorum.

Cosmopolitan

Vermek istediği mesaj: İçkilerimide seçtiği erkekler gibi isterim: sert, tadı olan ve kaliteli. Çok yakın erkek arkadaşlarımın yoktur. Kızkıza içmeye giderim genelde.

Aslında verdiği mesaj:
Ayrıntılara dikkat eden, mesafeli, ama erkeksiz kalamayan bir kızım.
hatunicki3
Meyve kokteylleri

Vermek istediği mesaj: İçki sohbetlerinde neşeli insanlar ve kalabalık olmayı severim. Sosyal bir insanım. Beni güldürebilecek erkekler gecenin sonunda benimle tanışabilir. Dertlerinizi dinlemek istemiyorum.

Aslında verdiği mesaj:
Alkolun tadını sevmem ama gece eğlenmelerini severim. Kolay yoldan sarhoş olabilirim. Sempatik ve sıcakkanlı erkeklerden hoşlanırım.

Askmen
Bu Kategoride: RuffRyders
Gösterim 587  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar