Merhaba. Şimdi seninle biraz konuşacağız. Daha doğrusu çoğu zamanın aksine ben konuşacağım, sen dinleyeceksin.
Her şeyden önce için rahat olsun. Ben sana taktikler uygulayıp oyunlarla aklını karman çorman etmeyeceğim. Sıkılırım ben öyle şeylerden, uğraşmamam da zaten. Ben bir şeyi düşünüyorsam söylerim. Ben bir şey söylemiyorsam ya çok kızmışımdır, kötü konuşup seni üzmek istemiyorumdur ya da gerçekten söyleyecek bir şeyim yoktur. Senden beni dünyanın en önemli insanı gibi hissettirmeni falan beklemeyeceğim. Benim öyle büyük iddialarım yoktur. Sadece beni gerçekten sevmeni isteyeceğim. Çünkü gerçekten seven bir insan zaten karşısındakine hiçbir zaman zarar vermez.
Ben sana çok şarkı biriktirdim. Zamanı gelince hepsini hediye edeceğim. Tek istediğim hiçbirini boşa harcamaman.
Ben sana uzun süre güvenmeyeceğim. Lütfen bu konuda beni utandır ve suçlama. Zaten her şeyin sebebini öğreneceksin.
“Bir yer bul otur önce ama yaralarıma dikkat et.” diye şarkı söyleyeceğim sesimin kötülüğüne aldırmadan. Sen başka anlamlar arama altında. Benim yaralarım çabuk kabuk bağlar, iki tanesi hariç. Ama takdir edersin ki ölüm acısı kolay değil.
Ben aramızda mesafe olsa dahi sana sığınacağım. Sen anlamayacaksın bile çoğu zaman. Ama kollarının arasında hep bir gölge olacak. Onu üzeceksin. Biliyorum, herkes üzer. Ama sen onu çok mutlu ettiğin için aynı zamanda, ben hepsini yutacağım.
Bana sonsuza kadar sevmek yalanlarını söylemeni istemiyorum. Beni ölene kadar da sevme. Beni akşam üstleri sev. Çünkü onlar günün en güzel saatleri. Güneş batarken yanımda ol ki yeniden doğacağına inanmak için umudum olsun.
Benimle konserlere geleceksin. Çünkü huzur hep şarkıların içinde saklanır. Arayıp bulacağız beraber. Sonrası zaten kolay.
Bana dayanacaksın. Bazen ergen davranışlarım, bazen fazla duygusallığım ve çoğu zaman taş kalpliliğim ile nefretim olacak. Ama sen sabredeceksin, belki de bana insanları sevmeyi öğreteceksin.
Sana gördüğüm saçma rüyaları anlatacağım. Ve şunu bil ki ben bazen çok saçmalarım. Yorum yaparak eğlenceli hale çevirebiliriz ama, alternatiflere her zaman açığım.
Son olarak, benim sana en ihtiyacım olduğu zaman da bile sana yardım et demeyeceğim. Ama sen zaten suratımın şeklinden anlayıp bir şekilde benimle olacaksın. Dediğim gibi mesafeler olsa bile. Sadece bu yüzden bile seni sevebileceğim belki.
Ve gelecekteki sevgili; masal olmamıza gerek yok, köşede kalmış bir hikaye de olabiliriz. Yeter ki hep mutlu olalım.
Toplam Yorum 1