Bir el tutmak istersin ya bazen. Yada birine sarılmak. Işte Tamda öyle Bir anda Tamda öyle Bir gecede. Öyle Bir şoğuk olurki dünya öyle Bir donarki kalbin cehennem bile çözemez artık o buzları heryer karardı korkma sarıl bana dünya yalan ama boşver ama elimi tut herşey bitebilir korkma sarıl bana herşey yalan ama boşver elimi tut herkes kalleş korkma sarıl bana bu gece çok şoğuk boşver elimi tut yine yalan atmadım haydi sarıl bana son Bir kez olsada ne olur elimi tut dünya boşa dönebilir ama ben geri dönemem yapamam Bir daha ölemem gözlerim üstüne çığ gibi yaşlar dökülür sen deli gibi gel beni sev beni benden çok sevme sakin ağlamaklıyim fayda varmıki ateşlerdeyim çare varmıki gecelerin üstüne gün doğarmi ki buz tutan kalplere kor düşer miki yalanlı dünya kahpe değilmişin beni benden eden sen değilmişin kalbiminin üstüne kumarlar oynadım aşklar yalan ama yalana'da doymadım üstüme geldiler ama kalp kırmadım çektim derdime sabrettim yine sıktım dişleri saklanıp ağladım her gece yatagima kederim yorgan hayaline sarılıp adınımı yazsam ah bide sorsan nasıl geçiyor ömür durdur hadi beni ellerim yazmasin güldür beni hadi gözlerim yanmasın mutlu son olmasa bile arada sırada gel bi elim tut ne olur sanki karanlığın üstüne bi ışık yakalım sigaram söndü yenisini yakalım
&Seni sevdiğiMden haberin varmı&...
Toplam Yorum 0