Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

cvp

XZMAKSUT 8 Haziran 2013 12:57

Duygu Yüklü Bir Aşk gemisiyim Senin Hayat Denizinde Bir Sen varsın içimde Birde hayat Yüklü gemilerimde.

Duygularımı Bıraktım hayata Senin çağırıyor her Soluğumda, Kalbime Yazdım Sevgini Adınla Atıyor Canıma Canını yazıyor Sevgilim.

Ölüme Giderim Sebepsiz Sen yeterki iste Bebeğim, Adını yazmışım hayata tek Mirasım Olur Sevgim Sana Birtanem Benim..

Amansızca yaşamak Değil benimkisi Sadece Sana Bir tutku hayatım Boyunca Aldığım her Nefes Adına Zikreder Bebeğim benim.

Güzel Sözleri Hayata Değil Senin Güzelliğine Adıyorum Sevgilim Seni Gözümden Sakınırım Sadece Kalbimle Adını Anarım Aşkımıza Nazar Değmesin bebeğim.

Seni Seviyorum Derken Ağlamak istiyorum bebeğim hep Seni Sevdim ve Seveceğim, Anılarıma Bir tarih geleceğime Bir Hayatsın Birtanem Benim.

Bir bütün olmuşuz Seninle Sevgilim Seninle Bir Hayat Kurmuşuz Hayatın içinde Meleğim, Kimse Bozamaz hayatımızı Kimse Bakamaz Nazarla Aşkımıza birtanem.

Ben Saniyelik Değil Anlık Değil Ömürlük Sevdim Seni bebeğim, ölüm Olsada Sonum Yine Sen Olucaksın Azrailim yaşam Olucaksan Bedenimde Sen Olucaksın iLahım bunu Unutma Bebeğim.

Sıradan Sevmedim Seni Ağlayarak Başladım Seni Sevmeye Gülerek Devam ettim kalbimi teselli Etmeye, Şimdi Aşık Oldum ve Acıları Çekmeye Hazırlanıyorum Sen Olsa Ben hayata ve acılara razıyım Sevgilim.

Yağmur Yağar usulca yalnız Odama, Seni Seviyorum Derim tenime Her Yağmur Damlası Dokunduğunda, Bir hayat Birde yağmur Dokundu tenime Senden başka Bebeğim.

Uykusuz Kalırım geceleri Sırf hayalini Kurarım ve hayaline Seni Sevdiğimi ANlatırım bebeğim, Sırf Senin için Uykusuz Kalırım hayalini izlerim bebeğim.

Dertlerimin Dermanı olmuş Sevgin Seni herzaman bekledim Sevgilim, Şiir Gibi Gözlerine Anlatmak istedim Sevgimi Haykırmak istedim içimdeki seni Bebeğim.

Duygu Yüklü Bir Trenim hayatın raylarında, Sana Doğru geliyorum usulca Sevgilim ve Senide Alıp Gideceğim Sadece ikimizin yaşadığı Bir Hayat Kuracağım kendime Biriciğim.

Seni Tanımadan önce yaşadığımı Sanıyormuşum ve Kendimi Kandırıyormuşum bebeğim, Seninle tanıştıktan Sonra Ne Acı kaldı hayatımda Nede Dert bindi hayatıma Sadece Sevgi Koydum bu hayatın Adına ve Seninle Başlıyor.

Dizlerimin üstüne Çökmüşken Buldun beni Sevgilim, Şimdi Yürüyorum Seninle ve Elimi Sakın Bırakma Bebeğim Düşerim Sensiz Seninle başladım yaşamaya ve Sevmeye.

gecelerimde titrek vücudum üşür sensiz, sanki üstümde birşey yokmuş gibi titrerim sebepsiz, Seni Yazarım Ürkek Saylarıma Aşkını Anlatırım geceme Anlam katarım isminle Sevgilim.

Canım Dediklerim Vurdu Beni Gitti, Seviyorum Seni Diyenler Aldı Benliğimi Gitti, Seni Bulmuşken kaybetmek istemem Hayattai tek Güvenim Sensin Sensiz hayata başlamam imkansız Sevgilim.

Uyanmak istemiyorum Bu Rüyadan veya Hayattan, öLüm OLucaksa Bu Aşkın Sonu Seve Seve Ölürüm Sadece ölürken bu mutluluğu yaşamak isterim bebeğim Sayende Mutluyum öLüme Giderkende Huzurluyum Seninle bebeğim.

Zerre kadar Güvensizliğim Yok Sana Bebeğim Sen Tuttun çektin beni Hayata Seninle başladım hayata bakmaya, Sadece Güvensizliğim yaşadığımız Hayata Bebeğim Seni Almasın yaşayamam Sensiz Birtanem.

Avuçlarımla Güneşi Sunmak isterim Sabahlarına, geceleri Yıldızları Odana taşımak isterim Aşkımla, Hayatı Sadece benimle yaşa Aşkım Gecen Ve gündüzün ben Olayım Birtanem.

Seni beklerim gece Ve gündüz Sevgilim, Hasretinle Resimleri Eskittim Sadece Seni Severek gelmeni bekledim Ellerinin Sıcaklığı Avuçlarımda hadi gel Bitir Bu özlemi Bebeğim.

Söyelemek istiyorum hayata Seni Sevdiğimi Söylemek istiyorum yaşanacak En güzel günleri, Sen Olduğunda Başlar benim için hayat Sen Gidince Biter benim için yaşanılan hayat bebeğim.

iyikivarsın hayatımda yaşıyorum geleceği gerçekten yaşamaya başladım seni ve hayatı aslında yaşadığım hayat değil bebeğim sensin sen zaten hayatsın benim için biriciğim.

En Güzel Anılar Seninle Mazimizde Kalıcak, yaşanacak En Güzel Günlerde Senin Adın yazıcak, Yazılan Her Güzel Söz Gibi Seni Hayatıma Yazdım Ne Hayat Siler Nede Ecel Siler Adnı Ne kalbimden nede hayatımdan Sevgilim öLümüne yaşıyorum Seni hayatımda Seviyorum Seni.

Gözlerin Cennet Misali hayat veriyor Bana Sözlerin Mutluluğuma Bir Sebep Güç Veriyor Yarınlarıma, Sen yaşama Hevesim Değilsin Sadece Bebeğim ben Sana tiryaki olmuşum Sensiz Anlamsız herşey bebeğim.

yeminliyiz Kimse Ayıramaz Bizi Acılar Kaldı geride geleceğe Bakıyorum Seninle, Sildim Derdi kederi Artık Seninle yaşarım hayatı ve mutluluğu Bebeğim.
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 629  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar