Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Sen varsın bu şehirde..

TheOne 8 Ekim 2013 10:44

hani duvarlar çürütemezdi ruhumu! hani herseyin ustesinden gelirdim celik gibi saglam sinirlerle, kol gibi iradeyle.. nerdeler onlar şimdi? "boguluyorsunnn" diye bir his sürat yapiyor içimde benim, ne duvarı, ne çeligi..bildigin acinasi bir duygu bu işte.. bir agladim bir agladim az evvel, sonra kalktim, burnumu sildim, yüzümü de yıkadim ki üzülmesin kendim istedim, öyle de bir hassas bünye işte, kendini düşündü dakikada..feci gel-gitler silsilesi… yaramaz bir çocuktan ödünç alinmiş gibi yüreğim sanki...az sonra geçer şimdi tam demindeyim… rüzgar var dışarda, birşeyler giyip, burnuma kadar çekip fermuarını, cok hızlı yürümek var şimdi, ?'tleri var, keşkeler var, buzlu diet cola var mesela, çay demlemeye üşenen bir ben var, hala pijamalar var, mavi arabanin benle ne ilgisi var, yok, tamam, bizzat kendim var, sıkıntı var, bunalma var, yanetkiler, gri, bozukluk, tekrarlar, ifadesizlik var, nedensizlik var, yapilmasi gereken işler, acil yıkanmasi gereken, sigara kokan saclarim var, ne çok virgül var, hayallerim var, siyah bir zippom var, içimde bir yara var, herşeyi belli eden bir yüz ifadem, az sonra yutacağım bir sakızım, şarjı bitmiş pillerim var, cereyan var, üşümüş ayaklarım, balkona devrilmiş kültablasi var, bunların birbiriyle ne alakası var, sevesim var, deliresim var, en önemlisi sen varsın bu şehirde, sen…
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 451  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar