Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Eleştirdiğinde kaybettiğin kişiler.

dorated 9 Şubat 2018 22:49

Birçok zaman acımasızca yaptığım eleştirilerin kurbanı olmuş olabilirim. Çoğu zaman toplum içinde rezil ettiğim kişiler ve bire birde "kendimi ezdirmemek" adına yaptığım konuşmalar... Bazenleri başkalarının benim hakkımda şöyle dediklerini duyuyorum; "Zeki değil, kültürlü görünmek için çabalıyor."
Bunu yapabilmek için yeterli vaktim yok. Ülkemin sorunlarını derinlemesine tartışacağım birilerini isteyen ve canının insanlara bağlı olaylara sıkılmasını desteklemeyen bir yapım var.
Durumun can alıcı kısmı ise ikiyüzlü yalancılar, şimdi bana yalancı diyor ve bulunduğum yerde "güvenilmez"in tacını takmam adına çabalıyorlar. Vakti zamanında yaptığı hataları kapattığım tanışıklığım olan kişiler, yüzlerine söyleyip yanlış olduğunu apaçık belirttiğim konuların hıncını almaya odaklı oynuyor. Onları kaybetmek canımı yakmasa da, yalnız bırakmaya çalışıp dışlanmış hissetmem rolündeki çabalarının, güçsüz kalmama neden olacak davranışlarının tahmin çemberinde çıkıp gerçekleşebileceğini düşünmenin kıskacı içindeyim.
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 388  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar