Erkekler Melektir  :-))
 Birgün ormancının biri dalları nehrin  üzerine sarkan ağacın dallarını keserken baltasını suya düsürür.  

'Aman tanrım' diye bağırdığında CİN belirir ve  

'Ne diye bağırıyorsun?' der. 

Ormancı baltasinı suya  düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu  söyler. 

CİN suya dalar ve elinde bir altın  balta ile tekrar belirir. 'Baltan bu muydu?' diye sorar. ormancı'hayır' diye  cevaplar. 

CİN suya tekrar dalar ve bu sefer  elinde gümüş bir balta ile
tekrar belirir ve yine sorar. 

'Baltan bu  muydu? 'ormancı yine
'hayır' diye cevaplar.

CİN suya tekrar dalar ve bu sefer  elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. 

'baltan bu  muydu?' ormancı 'evet' der. 

Ormancının dürüstlüğü CİN 'nin çok hoşuna gider ve baltaların  üçünü de kendisine verir.

Ormancı mutlu bir şekilde evine  döner.

Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken  karısı suya düser. 

Ormancı 'aman tanrım' diye  bağırır. CİN yine belirir ve sorar.

'ne  diye bağırıyorsun?' ormancı 'karım suya düştü der.

CİN suya dalar ve jennifer lopez le  birlikte geri döner. 

'Senin karın bu mu?' diye sorar. ormancı 'evet'  der.

CİN sinirlenmiştir. 'yalan  söylüyorsun. gerçek bu değil' der.

Ormancı 'özür dilerim  SEVGİLİ CİN  İM, ortada bir  yanlış anlaşılma söz konusu. Eğer Jennifer Lopez için hayır des eydim bu sefer  Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin, o na da hayır
deseydim karımla  dönecek ve her üçünü de bana verecektin. ben fakir bir adamım ve üç karımın  sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim. 
 Jennifer Lopez e evet dememin  sebebi budur. 

Bu hikayeden alinacak ders :

Ne zaman bir erkek  yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardir ve bu başkalarının yararı  içindir. 

(Kendileri için birşey istiyorsalarsa ekmek çarpsındır  )

VAR MI DAHA ÖTESİ ??????? 
 Toplam Yorum 5