Varsayılan Kategorisi olmayan mesajlar
ABD ve çeşitli ülkelerde uygulanan ilginç yasaklar biraraya getirildi.
İşte ABD eyaletleri ile bazı ülkelerde bir dönem uygulanan ilginç yasaklar:
- Böcekler dahil hiçbir canlının öldürülmesine izin verilmeyen ABD’nin Arkansas eyaletinde kocanın karısını ayda bir dövmesi normal karşılanırken, birden fazla dövmesi yasaklanıyor.
- Little Rock kasabasında caddede öpüşenler hapisle . . .
Bu kurbağa motorsiklete biniyor, akrobatik hareketler yapıyor ve gören herkesi bu sayede şaşırtıyor...
Tayland'ın turistik bölgesi Pattaya'da kurbağasıyla gösteri yapan Tongsai Bamroongtai, izleyenleri hayrete düşürüyor. "Cehennemin Meleği" anlamına gelen "Nong Oui" adını verdiği kurbağası minyatür motosiklete binen, ayrıca akrobatik denge hareketleri yapan Bamroongtai, "Onu evimin önünde, ağzında tavuk etiyle gördüm. Ağzındakini bırakmasını söyleyince, yaptı. . . .
Cep telefonuyla arkadaşlarının fotoğrafını çekti. Ama resimde fazladan bir ‘hayalet çocuk’ belirince şaştı kaldı.Bu görüntünün fotomontaj olduğunu iddia edenler var.Fotoğrafı çekenler kesinlikle fotomontaj değil diyor. İlk bakışta, bu fotoğrafta bir grup arkadaştan başka bir şey yok. Ama dikkatli bakıldığında aralarında aslında olmayan biri daha görünüyor. Londralı lise öğrencisi Matthew Summers, arkadaşlarının fotoğrafını . . .
Sonuna kadar okuyun gerçekten trajikomik bir olay!!!!
>
> YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY
>
> Adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır arabaya.... adam arka tarafa biner.....
>
> şoför... eee hemşerim kimsin nereye gidersin...der....
> yolcu ben Azrailim..canını almaya geldim der......
> şoför alaycı bir tavırla sen mi Azrailsin der..yaw senin gibi Azrail olurmu hiç der....
> yolcu sakin bir tavırla sen daha önce . . .
Sayfa 21 / 23