Arama
Günlük Kontrol Paneli
Varsayılan Kategorisi olmayan mesajlar

Düştüğünde tutup kaldıracak biri olmalı

Ask Mahkumu 21 Haziran 2012 19:55

Düştüğünde tutup kaldıracak biri olmalı yanında...Az yaş farkıda olmalı aranda.Aynı düşünmelisin onunla Derdin aynı olmalı mesela...Zaman geçtikçe yüreğine düşen yangınları bilmeli.Merhem niyetine geçecek herşey güzel olacak demeli..Onca yalan insanın içinde İyi olmadığını kötü göründüğünü yüzüne söylemeli.Bazen ihtiyaç duyar insan..!!Yalandan muhteşemsin sözü yerine Gerçek kötüsün sözünü duymaya...İyileşmek için kabullenmek gerek kötü olduğunu ya Bunu da o söylemeli canından bir parça..El vermeli . . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 2303   Yorumlar 0  

EY DOSTT.

Ask Mahkumu 18 Haziran 2012 22:27

579903 244115432365176 1357435759 n . . .

Gösterim 2341   Yorumlar 0  

Şu an sadece sarılmaya ihtiyacım var,” dedim ona.

Ask Mahkumu 18 Haziran 2012 22:23

"Şu an sadece sarılmaya ihtiyacım var,” dedim ona. “İnsanlık kadar eski olan bu hareket, iki vücudun kavuşmasından çok daha fazlasını ifade eder.
Sarılmanın anlamı şudur ; Senden bir tehlike sezmiyorum, yanında olmaktan korkmuyorum, rahatlayabilir, kendimi yuvamda hissedebilirim, beni koruyan ve anlayan birisi var. Bizde birine her isteyerek sarıldığımızda ömrümüzün bir gün uzadığına inanılır. Lütfen şimdi sarıl bana…” . . .

Gösterim 3223   Yorumlar 0  

”'' Sözün bittiği yerdeyim"

Ask Mahkumu 18 Haziran 2012 22:09

Sana dair bir şeyler yazmak istedimİlham bekledim...Gelmedi…GönLüme tek kelime inmedi...ZorLadım kendimi, yokladım zihnimiBana mısın demedi...“ Sevgi ” dedim, devamını getiremedim...“ Hasret ” dedim, çok sıkıldım, boş verdim...Durdum, kapattım gözLerimiSitem ettim gönLüme; “Bu kadar mı?” dedim...GönLüm diLe geldi: “ zorLama” dedi, “ beni zorlama ”'' Sözün bittiği yerdeyim" . . .

Gösterim 4136   Yorumlar 0  

Gösterim 4126   Yorumlar 0