Arama
Günlük Kontrol Paneli
Varsayılan Kategorisi olmayan mesajlar

Bir el tutmak istersin ya bazen.

Ask Mahkumu 15 Haziran 2012 21:51

Bir el tutmak istersin ya bazen. Yada birine sarılmak. Işte Tamda öyle Bir anda Tamda öyle Bir gecede. Öyle Bir şoğuk olurki dünya öyle Bir donarki kalbin cehennem bile çözemez artık o buzları heryer karardı korkma sarıl bana dünya yalan ama boşver ama elimi tut herşey bitebilir korkma sarıl bana herşey yalan ama boşver elimi tut herkes kalleş korkma sarıl bana bu gece çok şoğuk boşver elimi tut yine yalan atmadım haydi sarıl bana son Bir kez olsada ne olur elimi tut dünya boşa dönebilir ama ben . . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 5394   Yorumlar 0  

Hiç bir zaman fotoğrafına bakıp uyuya kalmadım.

Ask Mahkumu 13 Haziran 2012 22:42

Hiç bir zaman fotoğrafına bakıp uyuya kalmadım. Telefonu masada gözümün önünde tutmadım, yatmadan önce ve sabah uyandığımda senden mesaj beklemedim. Senden kimseye bahsetmedim, o yüzden hatırlatacak kimse de olmadı. Özledim de denemez, aklıma geldiğin anlarda " geçer şimdi"dedim. Geçti. küçük hediyeler almıştın bana, onları gittiğinin ertesi günü çöpe attım, aldığın tuzluk zaten kendi düşüp kırıldı. Seni seviyorum diyordun, hatırlayıp güldüm, inandığım için kendime kızmadım. Bir yemin . . .

Gösterim 5388   Yorumlar 0  

Yüreğinin götürdüğü yerde KIRILIRSIN...

Ask Mahkumu 13 Haziran 2012 22:40

Yüreğinin götürdüğü yerde KIRILIRSIN...
Aklının götürdüğü yerde YANILIRSIN....
Yüreğin aklına , aklın yüreğine uymaz DARALIRSIN...
Sonra ne akıl kalır, ne yürek DAğILIRSIN.... . . .

Gösterim 3872   Yorumlar 0  

Bu Gece son Defa..

Ask Mahkumu 12 Haziran 2012 23:42

sonsenleriatmakicinsb2 . . .

Gösterim 2398   Yorumlar 0