Arama
Günlük Kontrol Paneli
Varsayılan Kategorisi olmayan mesajlar

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 1442   Yorumlar 0  

Hani şu senin deli gibi sevdiğin insan bir gün sana "Seni seviyorum." der de,..????

Ask Mahkumu 22 Ekim 2012 20:18

Hani şu senin deli gibi sevdiğin insan bir gün sana "Seni seviyorum." der de, çıkarsanız, anlatayım neler olacak.

İlk önce sana seni sevdiğini söyleyecek, senin için uğraşacak, seni mutlu edecek, sana sarılacak, seni öpecek, sana istediğin herşeyi verecek. Hediyeler alacak, seninle uyuyacak, gezecek, birlikte kahkahalar atacaksınız. Sonra yemek, sonra resim, herşeyi birlikte yaşayacaksınız. Ayakların yerden kesilecek, herkese onu anlatacaksın, hatta ondan başka hiçbir şeyi
. . .

Gösterim 3845   Yorumlar 2  

Gösterim 2491   Yorumlar 0  

Ben “AŞK” istiyorum.yarım yamalak sevdalar değil….

Ask Mahkumu 21 Ekim 2012 22:38
22 Ekim 2012 18:59 Ask Mahkumu tarafından güncellendi

bu aşkmı hırçınlaştırıyor beni,yoksa aslında yokluğunamı isyanım bilmiyorum.ama ben sensiz gecelerin hesabını tutmaktan bıktım.seni var bilirken,sana ulaşmak mümkünken.kendime gölgemi arkadaş edinip,bütün bir geceyi onunla konuşarak geçirme...k istemiyorum.ya elinde sönmeyen mumlarla gel ışıl ışıl yapalım dünyamızı,ya da bırak karanlıkta görmeyede alışırım ben.bir yakıp bir söndürme ışığı.ben “AŞK” istiyorum.yarım yamalak sevdalar değil…. . . .

Gösterim 3433   Yorumlar 0  
Sayfa 7 / 51