-
-
-
-
-
-
-
Günün Fıkrası
Kımıl kımıl renkler ve hareketli kar kristalleri sinir etti uniq !! Dikkati dağınık bi kız olarak okuyamadım hem hastayım ben ilgiyede ihtiyacım var hem eflatun rengide sevmem tamam ya sustum gittim
-
Ulu Önderin cenaze töreninden görülmemiş fotoğraflar
SARI SAÇLIM MAVİ GÖZLÜM
"NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE" -
-
Ulu Önderin cenaze töreninden görülmemiş fotoğraflar
Dışarı çıkanların halini görensıradaki askerlerimizin direnişleri de fayda etmediVe 15 000 (15 bin) askerimizkör oldu.Bu vahşet,25 Mayıs 1921 tarihindeTBMM.' de görüşüldü.Milletvekilleri Faik ve Şeref BeylerBir önerge vererek,Mısır'da esirlerinKrizol banyosuna sokularak,15 bin vatan evladının gözlerinin kör edildiğini,Bunun faili olanİngiliz doktor,Garnizon Komutanı veAskerlerincezalandırılması için,TBMM' nin teşebbüse geçmesini istediler.********Ancak,Yeni kurulan devletin bin türlü derdi vardı.Ağır sorunlarla uğraşan TBMM' deBu hesap sorma işiUnutuldu gitti.Ama onlarUnutmuyorlar…Kendi ihanetlerini bilesoykırım ambalajına sarıp,dünya kamuoyunaSunuyorlar.En üzücü olanı daMalum birilerinin,Bu karalama kampanyalarınaçanak tutması…********ERMELİLER SOYKIRIM YAPILDI DİYE DÜNYAYI AYAĞA KALDIRIYOR.BİZİMTARİHİMİZDEN HABERİMİZ YOK.!!