Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1.  
    Ziyaretçi 3 Temmuz 2014 12:35
  2. aşkın gözü kör - avatarı

Vereceksen ver!!

Msn Grin verecekse versin adama da yazık ama kanka

aşkın gözü kör 3 Temmuz 2014 11:36
  3. d_n_z - avatarı

Anladın sen Onu :D

aynen kankammm Msn Grin

d_n_z 2 Temmuz 2014 16:00
  4.  
    aşkın gözü kör 2 Temmuz 2014 15:59
  5. Avatarı yok

Ve asla bir kadının saçlarını kesmesine sebep olma...

Msn Up

Ziyaretçi 30 Haziran 2014 15:28
  6. d_n_z - avatarı

eger bir kadın sacını kesiyorsa bilki kırgındor bilki üzülmüştür bilki dagılmılştır;

bilki bunu her zaman sebep olan bir erkektir ;

baragyal..

d_n_z 30 Haziran 2014 13:19
  7. Baragyal - avatarı

Saç mevzuna kadar iyi geldik de ! Kesmeyle olan alakayı anlayamadımBilmemErkek olarak saç kesme nedeninize de el atmışmıyız,orda damı parmağımız var Msn Happy

Baragyal 30 Haziran 2014 13:01
  8. Avatarı yok

Benim ismim: Meme Kanseri

Ben kendimde olmasada yakından tanıyorum maalesef Msn Sad kuzenim ne yazıkki 3 yılda 4 kez meme kanseriyle savaştı çok acı tecrübeler yaşadı çok üzüldü çok eziyetler çekti ama büyük kısmını atlattı çok şükür şimdi daha iyi ve yavaş yavaş normal hayatına dönmeye başadı Msn Happy onun en büyük şansı yurtdışında çok iyi tedaviler görmesiydi kadınlarımızın yanında erkeklerinde binde bir bile olsa yakalanma riski olduğunu unutmayalım çünki ben dedemi bu kanser türü yüzünden kaybettim lütfen herkes sağlık kontrollerini düzenli olarak yaptırsın benim başıma gelmez demesin...aydınlatıcı ve uyarıcı bilgilerin için çok teşekkürler arkadaşım allah kimseye yaşatmasın ve unutmayın erken teşhis hayat kurtarır...

Ziyaretçi 28 Haziran 2014 00:34
  9. aşkın gözü kör - avatarı

Benim ismim: Meme Kanseri

kanserin her türlüsü kötüdür ama meme kanseri direk dış görüşünü etkiledigi için daha da kötüdür bu konuda kadınlarımızın daha bilinçli hareket etmelerini saglayacak bilgiler paylaştıgın için çok teşekkürler kankamm

aşkın gözü kör 27 Haziran 2014 15:01
  10. Avatarı yok

Küçük bir erkek çocuk

Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne kendini ne şekilde taşıdığıdır.

Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır.

malesef çok nadir bulunur artık böylesi.....

Ziyaretçi 27 Haziran 2014 12:40
Sayfa 3 / 7