-
-
FARKINDALIK...
...........................................paylaşım için tesekkurler abla............................................................ -
BİR MİNİĞİN RAMAZAN GÜNLÜĞÜ
Alıntı-efe- adlı kullanıcıdan alıntıelıne saglık abla cok guzel bır yazı...bır seye deyınmeden edemıycem yoksa catlarım yemın...hep derlerkı artık eskı bayramlar yok....senın babanın annenın akrabaların arkadasların eskıden nasıl guzel bayram yapıyosa sen hıc onların yaptıgını yapmaya gayret gosterdınmıde artık eskı bayramlar yok dersın dersınkı benıde sınırlendırırsın.... abla kım demıstı eskı bayramlar yok dıye.
neyse yukarda solenje arkadas demıskı öle saf cocuk varmı dıye.... bılmıyomukı cocukların hepsı saf tertemız pak tır...dını dılı ırkı rengı ne olursa olsun hepsı tertemızdır....
teşekkürler efe kardeşim,herzaman ki gibi duyarsız kalmadığın için. -
Alıntı-efe- adlı kullanıcıdan alıntıelıne saglık abla cok guzel bır yazı...bır seye deyınmeden edemıycem yoksa catlarım yemın...hep derlerkı artık eskı bayramlar yok....senın babanın annenın akrabaların arkadasların eskıden nasıl guzel bayram yapıyosa sen hıc onların yaptıgını yapmaya gayret gosterdınmıde artık eskı bayramlar yok dersın dersınkı benıde sınırlendırırsın.... abla kım demıstı eskı bayramlar yok dıye.
neyse yukarda solenje arkadas demıskı öle saf cocuk varmı dıye.... bılmıyomukı cocukların hepsı saf tertemız pak tır...dını dılı ırkı rengı ne olursa olsun hepsı tertemızdır....
-efe- çocukların hepsi kötüdür pistir demedim bea
sadece şimdiki çocukların hayal gücü ve yaşantısının farklı olduğunu kastettim. -
elıne saglık abla cok guzel bır yazı...bır seye deyınmeden edemıycem yoksa catlarım yemın...hep derlerkı artık eskı bayramlar yok....senın babanın annenın akrabaların arkadasların eskıden nasıl guzel bayram yapıyosa sen hıc onların yaptıgını yapmaya gayret gosterdınmıde artık eskı bayramlar yok dersın dersınkı benıde sınırlendırırsın.... abla kım demıstı eskı bayramlar yok dıye.
neyse yukarda solenje arkadas demıskı öle saf cocuk varmı dıye.... bılmıyomukı cocukların hepsı saf tertemız pak tır...dını dılı ırkı rengı ne olursa olsun hepsı tertemızdır.... -
şimdiki çocuklar sorgulamada bu kadar çekimser kalmıyorlar tabiki,daha rahat soruyorlar,hatta bazen yanıtlamakta zorlandığımız yaşlarından büyük sorular bile soruyorlar,ozaman da büyüklere kal geliyor işte.
benimde başıma böyle bişey gelmişti ne diyeceğimi nasıl yanıtlayacağımı bilemedim,hatta sonunda dr bile danıştım.
çünki ,sorularını yanıtsız bırakmak ta doğru deil. -
çok hoşmuş gerçekten teşekkürler seramiksır
acaba bu zamanda hala bu kadar saf düşünceli çocuk var mı