Arama
Günlük Kontrol Paneli

BAŞLIK GİRİNİZ.

gonuldostu 13 Nisan 2012 09:53

Bir gün Duyamazsan Sesimi Gecelerinde ßiLirsin ki Veda £demem SevdikLerime !! SessizLikte wedadır sewgi doLu kalpLere .. Yan kaLbim yan.. Giden unutuLur, sen sana yan.. Sus kalbim sus!! Nasibin yok snn a$ktan.. Gidrsm dönmem, döneceksem zaten gitmem! Sen gidiorsan eğer çok öslesemde ‘dön’ demem.Ağır geliosa bunlr firar serbest, üstelemem . . .
Yeni Üye
gonuldostu - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 2321   Yorumlar 0  

milli bilinç yoksunlugu

gonuldostu 13 Nisan 2012 09:47

Tarihte destanlar yazan Türk ulusu, binlerce yıllık tarihi içerisinde kazandığı büyük başarılarla yoğrularak olgunlaşmış bir kişiliğe sahip bireylerden oluşur. En güç durumlarda, kimsenin ummadığı kadar büyük başarılar elde eden bizler, gücümüzü olgunlaşmış kişilik yapımızdan ve yüksek düzeyde milli bilince sahip olmamızdan almışızdır. Fakat küreselleşen dünyanın etkileriyle sarsılan ulusumuzda, özellikle genç kuşakların milli bilinçten uzaklaşmalarına tanık olmak geleceğimiz için kaygılanmamıza . . .
Yeni Üye
gonuldostu - avatarı

Gösterim 2649   Yorumlar 0  

osmanlı ve avrupa

gonuldostu 13 Nisan 2012 09:46

1718 yılı Osmanlı İmparatorluğu tarihinde önemli bir noktayı işaret etmektedir. 17. yüzyılın sonunda Viyana’da yaşadığı yenilginin ardından eski gücüne kavuşmanın yollarını arayan Osmanlı İmparatorluğu için bu tarih, ilk defa Batılılaşma adına çok sayıda reformun gerçekleştirildiği bir dönemin –Lale Devri olarak bilinen dönem (1718-1730)– başlangıcını belirler. O yıl, Osmanlı ve Avrupa arasındaki karşılıklı etkileşim, Avrupalı bir kadının bakış açısından yepyeni bir ışık altında değerlendirildi: . . .
Yeni Üye
gonuldostu - avatarı

Gösterim 2485   Yorumlar 0  

kırılgan bir çocugum ben

gonuldostu 13 Nisan 2012 09:44

Kırılgan bir çocuğum ben
Yüreğim cam kırığı
Bütün duygulardan önce
Öğrendim ayrılığı
Saldırgan diyorlar bana
Oysa kırılganım ben
Gözyaşlarım mücevher
Saklıyorum herkesten
Ürküyorlar gözümdeki ateşten
Ürküyorlar dilimdeki zehirden
Ürküyorlar o dur durak bilmeyen gözükara cesaretimden
Diyorlar:Bir yanı sarp bir uçurum,
Bir yanı çılgın dağ doruğu.
Oysa böyle yapmasam ben
Nasıl korurum . . .
Yeni Üye
gonuldostu - avatarı

Gösterim 2899   Yorumlar 0  

GÜNÜN FIKRASI

_MMia_ 12 Nisan 2012 23:38

486377 10150605065355881 326172945880 9406729 2109198955 n . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 17175   Yorumlar 8