Bir yerlerde tıkanıp kaldığında hayat, soluk almak güçleştiğinde, yüregin susup,mantığın sürüklemeye başladığında ayaklarını; dağlara dönmeli yüzünü insan..
Yeni patikalar yeni yollar seçmeli yüreğini ferahlatacak.. yeni insanlarla tanışmalı, yeni keşifler yapacak..
Hep isteyipte bir gün yaparım diye ertelediği ne varsa gerçekleştirmeyi denemeli..
Her geçen gece ölüme bir gün daha yaklaştığını ve zamanın bir nehir, kendiisinin bir sal olupta, o dursada yolculugun devam ettiğini . . .
Bencilliğin Boyutsallığı
HANDSOME 29 Aralık 2011 00:42 (MsxLaBs)

Benzeriniz olamaz kimse, bizle birlikte aynı sevgilerin, ufkuna yelken açamaz..
Görüşleriniz aynı frekansta ses oluşturmaz, peki sakin sakin düşünürmüyüz bunları?
Kısa süreli bir, düşünelim; Ani'den bencilleşiriz, bencilliğimiz boyut'unu aşar.
''O'' güzelim dostluklar, kardeşlikler bozulur...
Nefret her an pusu da, avını bekler gibi bekler.
Senin bencilliğini bir sabır bardağına doldurur,
Görüşleriniz aynı frekansta ses oluşturmaz, peki sakin sakin düşünürmüyüz bunları?
Kısa süreli bir, düşünelim; Ani'den bencilleşiriz, bencilliğimiz boyut'unu aşar.
''O'' güzelim dostluklar, kardeşlikler bozulur...
Nefret her an pusu da, avını bekler gibi bekler.
Senin bencilliğini bir sabır bardağına doldurur,
biz yapalım alem seyretsin
... Onca Zamanın İçinde Eskimeyen Bir Düşüncesin Şimdi. İnsan Hergün Anımsar Mı Aynı Gözleri ... "
'>bu kadar soğuk olma bee dünya ...
sarılacak ..
kimsem yok...:!!!!!!! . . .
'>bu kadar soğuk olma bee dünya ...
sarılacak ..
kimsem yok...:!!!!!!! . . .
christmas
HANDSOME 28 Aralık 2011 17:34 (MsxLaBs)

Noel
Hristiyanların Hz. İsa'nın doğum günü dolayısıyla kutladıkları bayram; bu bayramın kutlandığı zaman süresi; Miladi yılı Ocak ayının birinci gününün gecesi; Milad; Hz. İsa'nın doğumu kabul edilen gün. Bu günü esas alan takvime ise Milâdi takvim denir.Hristiyan inancına göre evrenin nuru olan Hz. İsa'nın doğum gününü 25 Aralıkta . . .
Bedeninde Eriyorum!..
HANDSOME 28 Aralık 2011 17:12 (MsxLaBs)

Gece ayaz..
Gece soğuk..
Ben üşüyorum..
Şimdi bir sokak,
Lambası aydığınlığında..
Seni arıyor ve düşünüyorum...
Al!.. Seni, arayan beni!..
Avuçlarına al!..
Bir kar tanesi gibi..
Avuçlarına düşüyor..