Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır. Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır.
[ Hz Mevlana ]
Sanma Ki "DERT" Sadece Sende Var...Sendeki Derdi "NIMET" Sayanlar Da Var...Hz. Mevlana
Nedâmet ateşiyle dolu bir gönülle, nemli gözlerle tevbe et!
Zîrâ çiçekler güneşli ve ıslak yerlerde açarlar… . . .
NOİ MARKAFONİ DE
_MMia_ 21 Eylül 2011 03:21
Hafizecim,kuşum naber?
Ben?İyiyim şükür...Nerelerdemiydim?Aman nerde olucam,dışarda,işte,evde nette...sana gelemedim faceye takıldım.Yok yaa etkinlik oluşturuyorum.Hani giysilerimi beğenirsin ya,arkadaşlarımda pek beğenir sorarlar nerden ?Nerden? Noi den..
NOİ yarın öbürgün markafonide..Konuşuyorlardı kulak misafiri oldum.Fiyatlarda acayip ucuz...Faydalan,faydalandır şekerim..Tavsiye ederim.Herkese söyle.
Oo ne iş reklamcılığamı soyundun diyen olursa.Amme hizmeti dersin.Bir . . .
Ben?İyiyim şükür...Nerelerdemiydim?Aman nerde olucam,dışarda,işte,evde nette...sana gelemedim faceye takıldım.Yok yaa etkinlik oluşturuyorum.Hani giysilerimi beğenirsin ya,arkadaşlarımda pek beğenir sorarlar nerden ?Nerden? Noi den..

NOİ yarın öbürgün markafonide..Konuşuyorlardı kulak misafiri oldum.Fiyatlarda acayip ucuz...Faydalan,faydalandır şekerim..Tavsiye ederim.Herkese söyle.
Oo ne iş reklamcılığamı soyundun diyen olursa.Amme hizmeti dersin.Bir . . .
Sende Sakla Beni..

Ah adını gökyüzüne sığdıramadığım,
Ah gözlerine sığındığım,
Ah bir gözyaşında ölümü şakağı dayadığım.
Sol yanımdasın / yaşamaktasın dua dua..
Hayatımdasın...
Sen susuz dudaklarıma sunulan ab-ı hayat...
Sen çöllerimin serabı,
Sen yüreğimin tek sevabı...
Bir fincan huzur,
Bir dirhem mutluluk yolla iç ceplerinde demlediğin...
Beni “ sende “ sakla...
Ben
. . .
Bir dirhem mutluluk yolla iç ceplerinde demlediğin...
Beni “ sende “ sakla...
Ben
Cevabı bilen buyursun?
Baragyal 19 Eylül 2011 22:01
Adamın biri yurtdışından döndüğünde İstanbul’a bir cami, bir de kilise yaptırmış.Bu adam müslüman mıdır? yoksa hristiyan mı? Bu adamın dini nedir? Açıklayınız. . . .
GÜNÜN FIKRASI
_MMia_ 19 Eylül 2011 21:48
Sokak köpeklerinden çok şikayet gelince Karadenizli bir belediye toplamış bütün köpekleri..
Ahali mutlu olmuş sokakata başıboş gezen köpek sürüleri yok oldu diye..
Sonra bir gün bakmışlar ki köpeklerin hepsi kulaklarında birer zımbalanmış küpeyle gene geziyorlar...
Belediyeyi aramış Temel-Ha bu itleri neye saldunuz da ? diye
Yetkili hayvan haklarından söz etmiş-Merak etmeyin hepsi aşılandı,küpelendi,kısırlaştırıldı demiş.
Temel feryad etmiş
-Ha ula sizin izanınıza . . .
Ahali mutlu olmuş sokakata başıboş gezen köpek sürüleri yok oldu diye..
Sonra bir gün bakmışlar ki köpeklerin hepsi kulaklarında birer zımbalanmış küpeyle gene geziyorlar...
Belediyeyi aramış Temel-Ha bu itleri neye saldunuz da ? diye
Yetkili hayvan haklarından söz etmiş-Merak etmeyin hepsi aşılandı,küpelendi,kısırlaştırıldı demiş.
Temel feryad etmiş
-Ha ula sizin izanınıza . . .