Arama
Günlük Kontrol Paneli

HIRPALANMIŞ YERLERİNDEN ÖPERİM ÇOCUK

Deniz_Yıldızı 20 Kasım 2014 10:52 (Kalbim daha fazLa KırıLmasın. canım daha fazla yanmasın ANNE.)
20 Kasım 2014 10:54 Deniz_Yıldızı tarafından güncellendi (yanlış resim)

Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Bildirgesi

İnsanlık ailesinin tüm üyelerinin niteliğinde bulunan onurunu ve eşit ve ayrılmaz haklarını tanımanın dünyada özgürlük, adalet ve barışın temeli olduğunu, İnsanın zorbalık ve baskıya karşı son bir yol olarak ayaklanmaya başvurmak zorunda bırakılmaması için İnsan haklarının hukuk düzeniyle korunması gerektiğini, Uluslar arasında dostça ilişkileri geliştirmeyi özendirmenin
. . .
Kayıtlı Üye
Deniz_Yıldızı - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 1113   Yorumlar 0  

Ben sɑnɑ mecburum bilemezsin Adını mıh gibi ɑklımdɑ tutuyorum

Deniz_Yıldızı 20 Kasım 2014 10:29 (Kalbim daha fazLa KırıLmasın. canım daha fazla yanmasın ANNE.)

Ben sɑnɑ mecburum bilemezsin Adını mıh gibi ɑklımdɑ tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sɑnɑ mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum. Ağɑçlɑr sonbɑhɑrɑ hɑzırlɑnıyor Bu şehir o eski İstɑnbul mudur Kɑrɑnlıktɑ bulutlɑr pɑrçɑlɑnıyor Sokɑk lɑmbɑlɑrı birden yɑnıyor Kɑldırımlɑrdɑ yɑğmur
. . .
Kayıtlı Üye
Deniz_Yıldızı - avatarı

Gösterim 628   Yorumlar 0  

Anne sevgisini anlatmaya tarifler yetmez.

Deniz_Yıldızı 20 Kasım 2014 10:00 (Kalbim daha fazLa KırıLmasın. canım daha fazla yanmasın ANNE.)

Anne sevgisini anlatmaya tarifler yetmez. Bilirim boş yere dememiş peygamber efendimiz cennet annelerın ayakları altındadır. Çile çeken, eziyetler gören yavrusu için bunlara katlananan hep annelerdir. Anneler değil midir yavrusuyla ağlayan onunla gülen onunla ağlayan hastalandığında onunla sabahlayan. Önemli olan sadece anneler gününde hatırlamak ya da bayramlarda hatırlamak değildir annelerimizi onları çok sevdiğimizi her fırsatta
. . .
Kayıtlı Üye
Deniz_Yıldızı - avatarı

Gösterim 693   Yorumlar 0  

Lazim degilsin yar, derdime derman degilsin.

Deniz_Yıldızı 20 Kasım 2014 09:52 (Kalbim daha fazLa KırıLmasın. canım daha fazla yanmasın ANNE.)

Lazim degilsin yar, derdime derman degilsin.
Kışıma yaz baharima cicek gunesim degilsinki.
Kabuklanmis yaralarimi tekrar parcalamayi
düsünüyorsan yok yokkkk Lazim degilsin
Gözlerimden yaslari akitmayi beni dertten derde bogmayi
düsünüyorsan Lazim degilsin.
Yar ben bir kez sevdim bir kez inandimmeyer meyer
hicccc sevilmemisim sen tarafindan.
Daha Lazim Degilsin. (SiiR
. . .
Kayıtlı Üye
Deniz_Yıldızı - avatarı

Gösterim 893   Yorumlar 1