Arama
Günlük Kontrol Paneli

Benliğim

kosovalı hulya 23 Nisan 2011 12:12

Kelimeler bazı şeyleri anlatır. Ama her şeyi yaşatmaz.
Bazen ben bile yabancı olurken kendime, sana nasıl anlatırım ki beni?
Neşeliyim diyeceğim, belki suratsızlığıma denk geleceksin...
Espriliyim diyeceğim, belki ağlamalarıma denk düşeceksin...
Özgürüm diyeceğim, belki tutsaklıklarımda yakalayacaksın beni... . . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 504   Yorumlar 0  

değerli olduğunuzu unutmayın

Baragyal 22 Nisan 2011 23:52

Bir konuşmacı, seminerine 20 dolarlık bir banknotu göstererek başladı. 200 kişinin bulunduğu odada, “Bu parayı kim ister?” diye sordu ve eller kalkmaya başladı. Konuşmacı “Bu parayı sizlerden birine vereceğim fakat öncelikle bazı şeyler yapacağım.” dedi. Parayı önce buruşturdu ve dinleyicilere hala bu parayı isteyen var mı, diye sordu, eller yine havadaydı...

Bu sefer, konuşmacı “Peki bunu yaparsam” dedi ve 20$’ı yere attı, onun üstüne . . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 470   Yorumlar 1  

zeki öğrenci...

Baragyal 22 Nisan 2011 23:47

Olay bir üniversitede profesör ve bir öğrencisi arasında gecer öğrenci yemekhanede boş yer bulamadığı için profeserün yanına otutur profesör bu durumu kabullenemez ve cocuğa öküzlerle kuşlar bir arada oturamaz der öğrenci hiç bozuntuya vermeden o zaman ben ucuyim diyerek kalkar profesör durumu içine sindiremiyince öğrencinin sınavdan kalması için elinden geleni yapar fakat öğrenci bütün soruları eksiksiz cevaplandırırbunu üzerine profesör sana bi soru sorucam der cocuğa: yolda karşına 2 kese . . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 1193   Yorumlar 2  

ISPANAKLI KOCA TARİFİ...:-)

Baragyal 22 Nisan 2011 23:05

Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştura koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz... ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.

Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz . . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 742   Yorumlar 3  

biraz tebessüm..

Baragyal 22 Nisan 2011 22:59

1.)Temel bir gun bol miktarda hasere ilaci icer...Koma halinde hastaneye kaldirilir. -Komadan cikinca doktor: -Zorun neydi o kadar ilaci ictin...? -Temel heycanla inleyerek;Ben soforum yolda bir tabela gordum. -Icunuzdeki trafik canavarini oldurun yazayi....
2.)Lazin biri istanbulda luks bir hotelde kaliyormus odasinda dusunuyormus,bara inince birsey isteyince laz oldugumu anliyacak nasil konussam demis,bana bir fisky ver desem olmaz anlar,bana bir pira ver desem olmaz gene anlar,ne . . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 668   Yorumlar 2