Arama
Günlük Kontrol Paneli

YILIN SON GÜNÜ

_MMia_ 31 Aralık 2010 03:24

Yılın son günüde geldi Hafize.

2010 çok kötüydü.Tarifsiz acılar ,büyük kayıplar yaşattı bana.
Bitsin diye dört gözle bekliyorum ,yeni yıl şahane olacak geyiği yapmayacağım sana.Acılar ,içinde yaşadıkça takvim yapraklarının rakamları değişmiş ne gam!
Allah sabır versin,başka acı göstermesin tek dileğim.Bazı acılar varki unutmak mümkün değil.Alışacağım belki acıyla yaşamaya ...Zaman en büyük ilaç diyorlar.Zaman....O iç sızısı hiç geçmeyecek biliyorum.Belki arkadaş olacağım . . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 955   Yorumlar 2  

YENİ YILLARIM

Baragyal 29 Aralık 2010 14:30

~~ARALIK 1977 İSTANBUL...
~~ARALIK 1979 TRABZON...
~~ARALIK 1995 GÜMÜŞHANE...
~~ARALIK 1996 BODRUM...
~~ARALIK 1997 NİĞDE...
~~ARALIK 1999 TEKİRDAĞ...
~~ARALIK 2010 TRABZON...
YA KISMET 2011... . . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 900   Yorumlar 3  

Çılgın Türklerimizi bir kez daha alkışlayabilir miyiz lütfen?

ThinkerBeLL 29 Aralık 2010 13:07 (Pembe Aydınlık)

lol.gif
Gayet saf, terbiyeli, iyi niyetli bir kız arkadaşımla; yine aynı derecede saf, terbiyeli, iyi niyetli, mülayim bir erkek arkadaşımı hayırlara vesile olsun diye Msn'de tanıştırıyorum. Bunlar bir süre konuştuktan sonra buluşmaya karar veriyorlar. Akşam heyecanla kız arkadaşımı arıyorum önce. "Ee nasıl geçti?" diyorum. Arkadaşım son derece sinirli cevap veriyor:
"Erkek milleti değil mi, hepsi aynı. Daha bir saat geçmeden, tuttu bana 'Sekse düşkün müsün?' . . .

Gösterim 9950   Yorumlar 9  

Bir Annenin Kızına Verdiği NasihatLerr

Baragyal 29 Aralık 2010 11:57
29 Aralık 2010 12:48 ThinkerBeLL tarafından güncellendi (Başlıklarda özel karakter kullanmayınız.)

Canım Kızımm ;

Akrabalarından, dost veya arkadaşlarından her kim olursa olsun, ona karşı kocanı övme. Sakın onu şikayet de etme. Aile içinde kalması gereken mahrem veya bildik şeyler de olsa anlatma.

Derler ki, �Söyleme sırrını dostuna, dostunun da dostu vardır o da gider söyler dostuna.� Bir ağızdan çıkan söz, sır olmaktan çı...kar. Sırrın ucunu ele veren arkasını getiremez. İlla biriyle paylaşman gerekiyorsa bir günlük tut. Mümkünse onlarında bu tür sana . . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 1066   Yorumlar 9  

NerDen BiLiyoRSun ..

Baragyal 29 Aralık 2010 11:41
29 Aralık 2010 12:53 ThinkerBeLL tarafından güncellendi (Başlıklarda özel karakter kullanmayınız.)

167345 477250636835 300648466835 6369803 2534604 n

Fırına geldiğimde ortalıkta ekmek görünmüyordu. Eski bir
dostum olan fırıncı,"Biraz bekleyeceksin hocam," dedi.
"İki-üç dakikaya kadar çıkartıyorum."

Kenardaki tabureye oturup beklemeye koyulurken, içeriye
yaşlıca bir adamın girdiğini gördüm. Eskimiş ceketinin sol
yakası altında bir madalya parıldıyor ve yürürken . . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 636   Yorumlar 2