)) . . .
Çocuğun biri babasına sormuş
Deniz_Yıldızı 6 Ağustos 2010 15:51 (Kalbim daha fazLa KırıLmasın. canım daha fazla yanmasın ANNE.)
6 Ağustos 2010 21:18 ahmed tarafından güncellendi (başlık düzenlendi)
6 Ağustos 2010 21:18 ahmed tarafından güncellendi (başlık düzenlendi)
Çocuğun biri babasına sormuş : biz nasıl olduk ? diye ... baba cevap vermiş " maymunlar türeye türeye biz olduk" .. tabi çocuk babasının lafına inanmamış , annesine biz nasıl olduk demiş ... Annesi "Allah Adem Babamızla Havva Annemizi yarattı nesilden nesile biz olmuşuz demiş ... Çoçuk demişki "ama babam dediki maymunlar türeye türeye biz olduk .. annede cvp vermiş : " O babanın sülalesi beni ilgilendirmez "
)) . . .
)) . . .
...
'Bazen hoşçakal demen gereken zamanlar vardır. Acıtmasına rağmen denemeyi öğrenmelisin.Biliyorum, gitmene izin vermeliyim. Ama biliyorum ki nereye gidersen git asla uzakta olmayacaksın. Çünkü parlak bir yıldızın ışığı gibisin. Yaşamımda parlamaya devam edeceksin. Hiçbir mesafe bizi ayrı tutamaz. Sen benim kalbimde oldu...ğun sürece bu gözlerden hiçbir gözyaşı düşmeyecek. Çünkü aşkın gerçek sevgisi asla ölmez, sonsuza dek canlı kalır. Zaman sahip olduklarımızı alamaz. Birlikte olduğumuz zamanları
VIP Üye
AYRILIYOR MUYUZ?
Ayrılıyor muyuz? Peki ayrılık nedir bilir misin sen? Şu hissettiğin bedenim varya ruhunu yitirecek, dokunduğun ellerim varya terlemeyecek, gördüğün gözlerim umuda uzak, sessizliğe çaresiz hayallerimde korkularımla yaşamaktır. Ben kalbimi arkanda bıraktığıma yanıyorum. Hayatımı bu şehire satarken, sonsuzluğa düşlerimi salıyorum bedenimin bir parçası yanındayken, bir parçası uçurumlarda. Ruhsuz canım gözyaşlarından avuçlarına dökülürken, canlı bedenim gölgesiz yerlerde soluyor sensizlikten. Gözlerindeki
. . .
FAZLA ISRARCI OLMAYIN! KALP VE DİL...
seramiksır 30 Temmuz 2010 22:24 (ÖFKEYİ kendinize zevk edinmeyin.....)
31 Temmuz 2010 00:35 ahmed tarafından güncellendi (başlık düzenlendi)
31 Temmuz 2010 00:35 ahmed tarafından güncellendi (başlık düzenlendi)
KALP VE DİL
Ya iyilik, güzellik fidanlığı; ya kötülük, bozgunculuk bataklığı.
İnsan nasıl işletirse dil madenini, öyle süsler, donatır ömür ağacını.
Ve nasıl besleyip donatırsa öyle ürünlerle donatır kalp toprağını.
Dil ve kalp, ya kötülükler yuvası, kumkuması, ya iyilikler-güzellikler ovası.
Hani, Lokman Hekim, bir çırağıyla ava çıkmıştı, uzun yoldan evine döneceği sırada bir kabile reisi bu meşhur hekimi misafir etmek istedi.
. . .
Ya iyilik, güzellik fidanlığı; ya kötülük, bozgunculuk bataklığı.
İnsan nasıl işletirse dil madenini, öyle süsler, donatır ömür ağacını.
Ve nasıl besleyip donatırsa öyle ürünlerle donatır kalp toprağını.
Dil ve kalp, ya kötülükler yuvası, kumkuması, ya iyilikler-güzellikler ovası.
Hani, Lokman Hekim, bir çırağıyla ava çıkmıştı, uzun yoldan evine döneceği sırada bir kabile reisi bu meşhur hekimi misafir etmek istedi.
. . .
‘Kanepenin sağlam tarafını paylaşmak’ değil midir?…
Deniz_Yıldızı 29 Temmuz 2010 23:48 (Kalbim daha fazLa KırıLmasın. canım daha fazla yanmasın ANNE.)
Mut’un bir dağ köyünde dostlarla birlikte gezerken yaşlı bir karı kocayı gördüm.. Baktım bir kanepenin üzerinde oturuyorlar…Iyice
yaklastığımda tezekten yapilmis evlerinin bahcesinde oturduklari
kanepenin bir tarafinin tamamen kırık olduğunu, kanepenin saglam
tarafina sıkışarak oturduklarını ve... sohbet ettiklerini anlad...im.Yüzlerinde bir tebessüm vardı..Kanapenin bir tarafi tamamen kırılmıştı…Evin halinden ve karı kocanin kılık kıyafetinden maddi durumlarının . . .
yaklastığımda tezekten yapilmis evlerinin bahcesinde oturduklari
kanepenin bir tarafinin tamamen kırık olduğunu, kanepenin saglam
tarafina sıkışarak oturduklarını ve... sohbet ettiklerini anlad...im.Yüzlerinde bir tebessüm vardı..Kanapenin bir tarafi tamamen kırılmıştı…Evin halinden ve karı kocanin kılık kıyafetinden maddi durumlarının . . .