Arama
Günlük Kontrol Paneli
3.00 puan, 2 oy.

Erkeklerin Kadınlardan Ricası :D

The Unique 7 Mayıs 2008 13:47

Bu bana e-mail le geldi Rofl

*8 hafta süren bas ağrıları baş ağrısı olamaz, bir doktora gidin.
*Alışveriş yapmak zevkli değildir ve asla da olmayacaktır.
*'Beni seviyor musun?' diye sormayın. Emin olun ki sevmesek yanınızda bir saniye bile durmayız...

*Bizden sizinle aynı üzüntüyü çekmemizi beklemeyin, o sizin kız arkadaşlarınızın işidir.
*Bir yere gittiğimizde, hangi kıyafeti giyerseniz giyin, size çok>yakışıyor, yemin ederiz. O yüzden bir
. . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 3258   Yorumlar 7  

Paco, Evine Dön

KisukE UraharA 4 Mayıs 2008 20:13

CryingPaco, Evine DönCrying
İspanya’da küçük bir kasabada Jorge adında bir adamküçük oğlu Paco ile fena halde tartışmıştı. Ertesi gün Jorge, Paco’nun yatağının boş olduğunu fark etti; Paco evden kaçmıştı.

Pişmanlık içindeki Jorge ruhunun derinliklerinde oğlunun kendisi için her şeyden daha önemli olduğunu anladı. Her şeye yeniden başlamak istiyordu. Kasabanın merkezindeki tanınmış bir mağazaya kocaman bir ilan astı: “Paco, evine dön. Seni seviyorum. Yarın sabah burada . . .
!..............!
KisukE UraharA - avatarı

Bu kategoride: Hikayeler
Gösterim 2134   Yorumlar 3  

Street Jam

KisukE UraharA 4 Mayıs 2008 12:09

Street Jam Mooooh

. . .
!..............!
KisukE UraharA - avatarı

Bu kategoride: Video
Gösterim 4975   Yorumlar 2  

Ben Ve Gecelerim Hep Seveceğiz Seni

The Unique 2 Mayıs 2008 17:10
2 Mayıs 2008 17:19 Blue Blood tarafından güncellendi (Özel karakter kullanmayınız.)

Daha kaç geceler böyle sessiz, böyle sensiz yaşayacağım? Bilmiyor musun ki ey yar, beni ne çok mahvediyor uzaklığın, ne çok bölüyor kalbimi kalbin...

Bir gece daha başlıyor... Önümde upuzun yaşayacağım bir gecem, bir karanlığım daha var. Saatlere, saniyelere gireceğin; damarımdaki kanıma kadar işleyeceğin bir gecem daha başlıyor... Bir gecem, bir sevdam daha başlıyor ama yazık ki gözyaşları ma giren olmayacaksın yinede.

Beni artık acılarımla baş başa bıraktı ağlamalarım.
. . .

Bu kategoride: Aşk mı ?
Gösterim 978   Yorumlar 0  
3.50 puan, 2 oy.

çalıştığınız yerde kaç tane mesai arkadaşınız var.. ? ))

evo 30 Nisan 2008 13:34

inrg2

Çin'de bir fabrika ..
2 bin personel çalışıyor.. yukardaki resim.. mesai değişimi sırasında çekilmiş..

. . .
kirlenmek güseldir : )
evo - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 8237   Yorumlar 8