Arama
Günlük Kontrol Paneli
3.00 puan, 2 oy.

ThinkerBeLL in Anavatanında Ölü 1 Peri Bulunmuş :((

The Unique 15 Nisan 2008 20:19

İngilterede Peri Bulunmuş Msn Confused Ben inanmıyordum Gerçekmi Acaba Msn Happy
. . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 11080   Yorumlar 16  

Size Bir Soru Bulun Bakalım

KisukE UraharA 15 Nisan 2008 14:02

PokeSize Bir Soru Bulun BakalımMooooh

Anneden birde ikiz kız kardeşten oluşan bir aile varmış ; ikiz kız kardeşler annelerini çok seviyorlarmış bir gün hiç beklenmedik bir zamanda Anneleri Ölmüş , ikiz kız kardeşler bu duruma çok üzülmüşler ,derken Annelerini gömecekleri gün ikiz kız kardeşlerden biri hiç tanımadığı bir erkeği görür ve aşık olur aylar geçer seneler geçer bu çocuğu hiçbir zaman göremez.(*Ona olan sevgisi halen devam etmektedir) Bir gün aşık olan kız kardeş ikiz kardeşini . . .
!..............!
KisukE UraharA - avatarı

Gösterim 12218   Yorumlar 17  

On Beş Sent

KisukE UraharA 15 Nisan 2008 11:12
7 Mayıs 2008 14:30 KisukE UraharA tarafından güncellendi

On Beş Sent
Bir dondurma kupun çok daha ucuz olduğu günlerde, 10 yaşında bir erkek çocuğu bir otelin kafeteryasına girdi ve boş bir masaya oturdu. Kadın garson , çocuğun önüne bir bardak su koydu. Çocuk sordu : “Bir dondurma kup ne kadar?”
Garson “elli sent” dedi.
Çocuk elini cebinden çıkarıp parasını saydı. “Peki ya bir porsiyon sade dondurma ne kadar?” diye sordu.
Kafeteryada masa bekleyen insanlar vardı ve garson sabırsızlanıyordu. Ters bir biçimde “otuz beş sent” . . .
!..............!
KisukE UraharA - avatarı

Bu kategoride: Hikayeler
Gösterim 1665   Yorumlar 2  

Aşk Bazen Gitmektir ,Ama Gitmek Yitirmek Değildir

The Unique 12 Nisan 2008 11:22

image001ml9

Ateş birgün suyu görmüş dağların arkasından ...
Sevdalanmış deli dalgalarına, yüreğinin duruluğuna....
Ateş, suya gel sevdalım ol demiş...
Su dayanamamış ateşin gözlerinde ki sıcaklığa, aldemiş yüreğimi, sarılmışlar delice...
Zamanla bakmışlar ki ya kendileri yok olacak ya da aşkları...
Ateş kaderini de alıp uzak diyarlara gitmiş...
Su buna çok kızmış, ama sevdasından aramış günlerce
. . .

Gösterim 7368   Yorumlar 4  

Dün Ameliyat Oldum ...

The Unique 11 Nisan 2008 10:34

S.a Arkadaşlar dün muatyene olmak için doktora gittim ve 14:20 sıralarında ameliyat oldumMsn Confused.. Böbrek kanalında bulunan 1 taş kanaldan geçemediği için müdahale edildi & alındı.. İnsan sağlığının kıymetini sağlıklıyken bilmeli... O an insanın aklında hiçbişey olmuyormuş Msn Confused ne para , ne mülk insanın canı nerde acıyorsa canı ordaymış Msn Happy)

Kendinize Sağlıklı Bakın Mutlu Kalın Hepinizi SeviyorumTender

The Unique ne demiş ; S.S.S ( Sağlık,sağlık,sağlık) . . .

Gösterim 8593   Yorumlar 11