[B][SIZE=5]Korkuyorum..
Seni öyle seviyorum ki..
Bi gün sevememekten korkuyorum..
Öyle gönlümdesin ki,,
bir gün çıkarıp atmaktan korkuyorum...
Ellerini tutamamaktan,,
nefesini hissedememekten korkuyorum...
Gözlerinin içine bakıp, seni seviyorum diyememekten...
Öyle bağlandım ki sana,,
öyle bi içimdesin ki nefesim..
Bir gün uzaklaşmaktan korkuyorum..
Sensiz bir sabaha uyanmaktan,,
anılarını sensiz yaşamaktan korkuyorum işte.. . . .
Yasaklı
18+ KAN GRUPLARINA GÖRE KADIN VE ERKEK:)
insomnia42 9 Temmuz 2014 16:06
18+
KAN GRUPLARINA GÖRE KADIN VE ERKEK:)
A Grubu Kadını
Para harcamasını çok sever. Seksi iç çamaşırlarına düşkündür. Değişikliği seven biri olduğu için değişik fantazileri denemekten çekinmez. Onun fantazilerini hayal bile edemezsiniz.
A Grubu Erkeği
Düzenli yaşamayı sever, iyi konuşmacıdır. Birlikte olacağı kadını seçerken titiz davrandığı gibi seks sırasında da titizliğe oldukça önem verir. Hijyen onun vazgeçilmezidir. . . .
KAN GRUPLARINA GÖRE KADIN VE ERKEK:)
A Grubu Kadını
Para harcamasını çok sever. Seksi iç çamaşırlarına düşkündür. Değişikliği seven biri olduğu için değişik fantazileri denemekten çekinmez. Onun fantazilerini hayal bile edemezsiniz.
A Grubu Erkeği
Düzenli yaşamayı sever, iyi konuşmacıdır. Birlikte olacağı kadını seçerken titiz davrandığı gibi seks sırasında da titizliğe oldukça önem verir. Hijyen onun vazgeçilmezidir. . . .
Yasaklı
dünya tarihinin en çirkin savaşını yaşıyoruz..
Baragyal 9 Temmuz 2014 00:09

atv dizisi "diğer yarım" da 25.kare (bilinçaltını hedefleyen) tuzağı...
arkadaki tabeladaki biberler arası kısımda gizli "sex" yazıyor...
AKP'nin satın aldığı SABAH grubunun kanalı ATV deki bu tuzak kare için açıklama bekliyoruz...
Bir tespit bin nasihat
Baragyal 8 Temmuz 2014 13:00
''MİLLİ SECİYE ve MİLLİYET DUYGUSU;
Yaşamak isteyen bir milletin vücudunun kanı, damarı, kalbi ve beyni olduğu gibi, ruhunu dolduran en kutsal bir aşk ateşidir. İstiklaller ve vatan hep bu aşkla kazanılır, bu aşkla savunulur...
MİLLİYETSİZLİĞİ SAVUNAN İNSANLAR İSE;
Ruhen çökmüş, adileşmiş ve hayale mahkum olmuş zavallılardır. Milliyet duygusu olmayan insanların vatan duygusu olmadığı gibi, aile bağlılığı ve namus duygusu da yoktur.'' . . .
Yaşamak isteyen bir milletin vücudunun kanı, damarı, kalbi ve beyni olduğu gibi, ruhunu dolduran en kutsal bir aşk ateşidir. İstiklaller ve vatan hep bu aşkla kazanılır, bu aşkla savunulur...
MİLLİYETSİZLİĞİ SAVUNAN İNSANLAR İSE;
Ruhen çökmüş, adileşmiş ve hayale mahkum olmuş zavallılardır. Milliyet duygusu olmayan insanların vatan duygusu olmadığı gibi, aile bağlılığı ve namus duygusu da yoktur.'' . . .

. . .