Arama
Günlük Kontrol Paneli

Y.ÖZDİL

d_n_z 25 Nisan 2014 12:48

İsmet İnönü’nün babası, memurdu, zabıt kâtibiydi. Oğlunun doğum tarihini, evdeki Kuran-ı Kerim’in arka kapağına kaydetmişti.
*
Celal Bayar’ın babası müftüydü. Cevdet Sunay’ın babası imamdı. Fahri Korutürk’ün babası şûra-yı devlet, yani bugünkü danıştay üyesiydi. Ahmet Necdet Sezer’in babası öğretmendi.
*
Şükrü Saracoğlu’nun soyadı üstünde, babası saraçtı. Hasan Saka’nın babası hafızdı. Şemsettin Günaltay’ın babası öğretmendi.
*
Menderes’in babası çiftçiydi. . . .
VIP Üye
d_n_z - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 494   Yorumlar 0  

BİLİNMEZLİKTEYİZ <3

d_n_z 25 Nisan 2014 12:43

Agladigini istemem ben ölürsem Beni en sevdigin halimle hatirla Uzak bir yerde calistigimi düsün Hayatta olduguma inan Birgün gelir kendiliginden Gecer bütün üzüntün Her yeni gelen günü Yeni bir ümitle beklemeli Her yeni gün Yeni bir rüzgar estirmeli Yagan yagmurla uyursun geceleri Farzet annenin sana söyledigi ennn güzel ninni……!

Kaynak Linki : http://www.asksozlerimiz.com/anlamli-sozler.html . . .
VIP Üye
d_n_z - avatarı

Gösterim 469   Yorumlar 0  
5.00 puan, 2 oy.

Köşelerdeyim..

_VICTORY_ 24 Nisan 2014 21:35 (Özgür Ruh)

hfrg

Köşelerdeyim...
Giysi dolabının en ücra köşesine fırlatılmış kullanılmayı bekleyen kıyafet gibiyim.Yalnız ve diğerlerinden farklı...
İçimde gerçekleşmeyeceğini bildiğim bir dilekle öylece bekliyorum.
Bir türlü gitmek bilmiyor kirpiklerimdeki buğu.
Uzak, çok uzak yerlere bırakıyorum çocuksu sevdalarımı.
Köşelere saklıyorum bazısını.
Bazısını toprağa gömüyorum.
Kendimce öğütler veriyorum
. . .
Silent storM
_VICTORY_ - avatarı

Gösterim 522   Yorumlar 0  

GİTMEK ...

_MMia_ 24 Nisan 2014 01:25

Bugünlerde herkes gitmek istiyor. Küçük bir sahil kasabasına, Bir başka ülkeye, dağlara, uzaklara... Hayatından memnun olan yok. Kiminle konuşsam aynı şey... Herşeyi, herkesi bırakıp gitme isteği. Öyle "yanına almak istediği üç şey" falan yok. Bir kendisi. Bu yeter zaten. Herşeyi, herkesi götürdün demektir. Keşke kendini bırakıp gidebilse insan. Ama olmuyor.

CAN YÜCEL
. . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Gösterim 552   Yorumlar 1  

Bilir mİsin ey özel insan ...?

Ask Mahkumu 23 Nisan 2014 16:20

Bilir mİsin ey özel insan ...? Her sevda Bir YÜREĞİN UĞULTUSU GİBİDİR... Deştikçe Kanar Anlamazsın.... Yüreğim Yüreğine Sürgün İşte...! Tutsağım Sana MEVLAM'da biliyor ya.....! Kilometrelere Gölgesi Düşen HOŞ sevgili Hangi Rüzgar Getirecek Bizi Bir Araya.... Hangi Masal KuŞu Anlatacak Öykümüzü... Ya Da Hangi Usta Kalem Dökecek Bizi Sattırlara... Bak Yine Yoksun.... Biliyorsun ,Beni Kendime Getiren Tek Şeysin Sen...! Sevgisin Sen,,, Umutsun Sen... Acısın Sen,,,Mutluluks­un Sen... Bir Dünyasın Sen... . . .

Gösterim 559   Yorumlar 0