Arama
Günlük Kontrol Paneli

Cebimizde sakladığımız kavgalar

adsız 6 Nisan 2014 01:50

İlişkiler kırılgandır. İnsan sevgiye alışmaya başladığında, onun ne kadar hassas olduğunu unutur. Uzun soluklu ilişkilerin temeli, sürekli değer vermekle oluşur.
Birlikteliklerin en heyecanlı zamanları ilk günleridir. Cicim ayları da denilen bu süre, her iki tarafın karşısındakine değer vermesinden kaynaklanır. Kazanmak, elde tutmak, kendini anlatabilmek, alışmaya çalışmak, merak etmek, araştırmak, bunların hepsi ilişkilerin başlarında coşkuyla yaşanır.
Vakit geçtikçe duygular hafifler. . . .
VIP Üye
adsız - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 963   Yorumlar 0  

Canım Annem..

Ask Mahkumu 5 Nisan 2014 02:30

- " Bu Soğukta Geceleri Neden Böyle Geç Geliyorsun Evladım, Üşümuyor musun ? "

+ " Düşünceler Arasında Yürümek Acıdan Başka Bişey Hissettirmiyor Canım Annem.. "
. . .

Bu kategoride: Sana Dair...
Gösterim 572   Yorumlar 0  

Git, yeter ki

Ask Mahkumu 5 Nisan 2014 02:27

Git, yeter ki pişman olacağın şeyler yapma. Kimsenin seni üzmesine, kırmasına izin verme. Benim bakmaya kıyamadığım o gözlerden yaş düşmesin bir başkası için. Sev, sevil dilediğince yaşa hayatı. Benden bahsetme sakın kimseye. Seni benim kadar sevemeyecekleri gerçeği utandırmasın onları. Yinede bir şarkıda, şiirde hatırla beni, unutma. Ben seni soranlara öldüğünü söyleyeceğim, gittiğini kimse bilmeyecek.. . . .

Gösterim 537   Yorumlar 0  

Sadece hatırlıyorum.

Ask Mahkumu 5 Nisan 2014 02:21

"Ortalık karardıktan sonra pencereden yıldızları izliyorum. Umut etmiyorum, kızmıyorum, üzülmüyorum. Sadece hatırlıyorum." . . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 560   Yorumlar 0  

Gariptir insanoğlu;

Ask Mahkumu 4 Nisan 2014 23:12

“ Gariptir insanoğlu;
Yürümez,
Sevmez,
Mektup yazmaz,
Ağlamaz, ve Duâ etmez.
Sonra da mutlu olamıyorum der. ”
. . .