[CENTER][IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1009948_623308377734506_225865_n.jpg[/IMG][/CENTER]
MESCİD-İ HARAM'DA (KA'BE'DE) MUHTEŞEM FİNAL:
31-01-2014 Cuma günü sabah namazından sonra Ka'be'yi tavaf eden 22-23 yaşlarında Türkiyeli bir genç tavaf namazını kılarken secdede vefat etmiş ,uzun bir süre kimse vefat ettiğini farkedememiş, ancak sabah temizliği esnasında onu n vefat ettiğini anlamayan polis memuru kaldırmak isteyince durum anlaşılmıştır.İşte . . .
Yasaklı
Sen..
Sen benim hüzün yanımsın. Güneşin vurmadığı gölgede kalan yanım. Kimselerin bilmediği kendime sakladığım. En çok ayazda kalmış olup da rüzgara savuramadığım, alıp alıp defalarca sineme sardığım yanımsın. En çok kanayan yarama sarmaya çalıştığımsın. Sardıkça kanayan kanadıkça sardığımsın…
Sen benim hüzün yanımsın. Her doğan günle bir kez daha ümidimi yıkan tarafımsın. “Olmadı olmayacak” dedirten hain düşmanımsın. “Ah çıksa gelse şimdi…” diyecek kadar kendimi kaptırdığım saflığımsın.
. . .
Sen benim hüzün yanımsın. Her doğan günle bir kez daha ümidimi yıkan tarafımsın. “Olmadı olmayacak” dedirten hain düşmanımsın. “Ah çıksa gelse şimdi…” diyecek kadar kendimi kaptırdığım saflığımsın.
Sen Bendesin
_VICTORY_ 31 Ocak 2014 13:23 (Özgür Ruh)
Sen Bendesin
Sıcak bir kurşun gibi yüreğime işleyen sevdan
Ve bağrımda hançercesine saplı hasretin
Umursamadığım dünyadaki dünyam
Ve bu dünyamda
Yaşamak için aldığım nefesim sensin
Aklımda,fikrimde,düşümde,sensin
Baharımda, çiçeğimde, kışımda, sensin
Gönül mabedimin taşında sensin
Şu deli yüreğimin ta içindesin
Rüzgarlarla gelen bir kıvılcımın çıkardığı yangınım
Tek bir damladan oluşan sevda denizim . . .
Sıcak bir kurşun gibi yüreğime işleyen sevdan
Ve bağrımda hançercesine saplı hasretin
Umursamadığım dünyadaki dünyam
Ve bu dünyamda
Yaşamak için aldığım nefesim sensin
Aklımda,fikrimde,düşümde,sensin
Baharımda, çiçeğimde, kışımda, sensin
Gönül mabedimin taşında sensin
Şu deli yüreğimin ta içindesin
Rüzgarlarla gelen bir kıvılcımın çıkardığı yangınım
Tek bir damladan oluşan sevda denizim . . .
Günün Sözü
insomnia42 31 Ocak 2014 11:47
[CENTER][SIZE="5"]Kendi İşinde Ter Dökmeyen, Elin İşinde Göz Yaşı Döker !![/SIZE][/CENTER] . . .
Yasaklı
Seviyorum Seni
_VICTORY_ 31 Ocak 2014 11:18 (Özgür Ruh)
Çoğalarak seviyorum seni, giderek daha çok... Her şeyi yeniden öğrenir gibi, öğrendiklerimi biriktirir gibi, çoğala çoğala. Uzaklığında da, yakınlığında da her zamanda ve her mekanda... Geceleri kısaltıp gündüz oluyorsun, gündüzleri bitirip yıldız oluyorsun. Daha çok seviyorum seni, yaramın kanamasını kesen bir ilaç gibi. Bir kıvılcımdan, bir yangına dönüşür gibi, büyüyerek ve daha çok. Her an daha çok..
Seni sevmenin nöbetini tutuyorum, yüreğim ellerinde. Karda, kışta, deli . . .
Seni sevmenin nöbetini tutuyorum, yüreğim ellerinde. Karda, kışta, deli . . .