. . .
Güzel bakıyorsun ama ….
adsız 19 Aralık 2013 21:02
Bazı pişmanlıkların izleri vardı gözlerinin kenarında, bir de bazı gülümsemelerin çizgileri yerleşmişti kalbinin kenarına, sezdim.
Hani yıllar öncesinden tanıyormuş gibiydim, yıllarca tanımadan bilmiş gibiydin. Tuhaf ama o kadar yakındın aslında, elimi uzatsam tutacaktın. Uzatsam tutar mıydın?
Her şey bizim düşlerimizden ibaret, ikimiz de biliyoruz. Ben aslında sen olmayan birini giydiriyorum üstüne hayalimde, sen oluyorsun. Sen olmayan sene yazıyorum bu satıları. Sen de muhtemelen . . .
Hani yıllar öncesinden tanıyormuş gibiydim, yıllarca tanımadan bilmiş gibiydin. Tuhaf ama o kadar yakındın aslında, elimi uzatsam tutacaktın. Uzatsam tutar mıydın?
Her şey bizim düşlerimizden ibaret, ikimiz de biliyoruz. Ben aslında sen olmayan birini giydiriyorum üstüne hayalimde, sen oluyorsun. Sen olmayan sene yazıyorum bu satıları. Sen de muhtemelen . . .
'beğenilmek kadınların hoşuna gider' mi ?
Baragyal 19 Aralık 2013 19:44

Ruth Orkin tarafından 1951'de çekilen bu ünlü fotoğraf, bir kompozisyon değil. İtalya'da, sokakta yürüten Amerikalı bir kadın ve çevresindeki erkeklerin ilginç hareketleri tamamen orjinal. Coğrafyalar değişse de, zaman çok ilerlese de kadın olmanın zorlukları aynı. Bu fotoğrafa bakınca 'beğenilmek kadınların hoşuna gider' mi dersiniz ya da 'bu kadar beğeni de çok fazla' mı dersiniz, yorum . . .

. . .
. . .