"Tohum yaşamdır. Yaşam satılamaz" satılamaz ....
"çiftçilik ertesi yıl kullanılacak tohumun bir önceki yılın mahsulünden ayrılıp saklanmasıyla yapılır. Üreticimiz yıllardır hasadının bir kısmını satar ,bir kısmını kendi tüketir, bir kısmını da tohum olarak bir sonraki seneye ayırır.
Aynı tarlada her sene aynı ürün ekmemek içinde takas yapar.
Bunda kıskançlık yoktur. Ekonomik çıkar yoktur. İşte bu dayanışmadır.
Tam da yok edilmek istenen . . .
Öyle İçimdesin ki..
_VICTORY_ 29 Haziran 2013 22:30 (Özgür Ruh)
Öyle içimdesin ki. Yanağımda dolaşan rüzgardan daha gerçek dokunuşların. Küçük, ürkek, kesik dokunuşlarınla, belki de her zamankinden daha yanımdasın. Yani öylesine, o kadar bensin ki. Ah nasıl anlatsam. Boşuna bu çabalarım, doğru kelimeleri aramalarım. Ne kitaplar yazıyor, ne de sözlüklerde karşılığı var.
Yalnızca hissediyor insan, yaşıyor. Kelimeler eksik, kelimeler yaralı. Kelimeler cılız.
Taşımıyor, anlatmıyor, tanımlamıyor bu duyguyu. Ben de. Çok başka bir şey. Sevginin . . .
Yalnızca hissediyor insan, yaşıyor. Kelimeler eksik, kelimeler yaralı. Kelimeler cılız.
Taşımıyor, anlatmıyor, tanımlamıyor bu duyguyu. Ben de. Çok başka bir şey. Sevginin . . .
Doğru Söze Ne Gerek:D
insomnia42 29 Haziran 2013 16:30
[CENTER][IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/1011460_550953088297919_16095588_n.jpg[/IMG][/CENTER] . . .
Yasaklı
Sarı LaLe...
HayaLPeresT 29 Haziran 2013 11:21

Görür müsün ?
Bu evrende bir zerre-i miskal olan bu ademi.
Sema ettim, gerçek “aşk”ı bulmak için tüm alemi.
Sabır ettim, an oldu canıma daldırdım yüreğimdeki kalemi.
Söyle ;
Benim için mana ışığınla aydınlattığın
Tek sarı lale mi ?
Küstüm..
_VICTORY_ 28 Haziran 2013 02:42 (Özgür Ruh)
Bitene kadar ağlamak istiyorum, hatta ağlıyorum. Hıçkırıklarım bir biri ardına geliyor ve ben iyice bitiyorum. Bunları yaşamak için nerde hata yaptığımı hiç bulamadım. Hiç bir şeyin anlamı kalmadı artık benim için. Açım, bir damla mutluluğa açım ben.
Artık ne kelimelerin, ne şarkıların, ne güneşin, ne de gülümsemenin bir anlamı var.
Her bir adımda yalan var bu sokaklarda, adım başı bir acı saplanıyor yüreğime. Ağlıyorum, ağladıkça içimdeki acı akmak yerine daha çok . . .
Artık ne kelimelerin, ne şarkıların, ne güneşin, ne de gülümsemenin bir anlamı var.
Her bir adımda yalan var bu sokaklarda, adım başı bir acı saplanıyor yüreğime. Ağlıyorum, ağladıkça içimdeki acı akmak yerine daha çok . . .