Arama
Günlük Kontrol Paneli

Yürüyorum...

HayaLPeresT 1 Şubat 2013 11:06

ss211 . . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 432   Yorumlar 0  

Farkımız...

HayaLPeresT 1 Şubat 2013 11:05

farkmzbuydugs7 . . .

Gösterim 740   Yorumlar 0  

cuma günü ile ilgi hadisler

insomnia42 1 Şubat 2013 10:52

Peygamber Efendimiz (SAV) buyuruyor ki: "Cebrail (A.S.) bana geldi. Elinde bembeyaz bir ayna vardi."Bu Cum'adir. Rabb'in onu Sana ve Senden sonra ümmetine bayram olsun diye farz kildi" dedi. Ben ; "Bizim için onda ne var" diye sordum. Cebrail (A.S.) dedi ki;

"Sizin için onda hayirli bir an vardir ki; kim o anda hayirli bir sey dilerse ALLAH Celle Celaluh diledigini mutlaka verir. Yahud bir seyden korunmasini isterse ALLAH Celle Celaluh o korktugu seyden . . .

Gösterim 913   Yorumlar 1  

Seninle buluşmak, benim hayatımdır;

Baragyal 31 Ocak 2013 21:57

''Ey benim gönlümün huzuru, rahatı;
ey benim gönlümü kıran, perişan eden aziz varlık !
Ey hiçbir suçum yokken kendini benden çeken sevgili!
Sen gittin, benden uzaklaştın ama gönlümden dışarı çıkmadın, gönlümden uzaklaşamadın! Çünkü sen, bir mum gibisin;
gönlüm, canım da senin fenerin!
Benim canım, senin canın; senin canın da benim canım! Hiç kimse iki bedende bir can görmüş müdür?
Seninle buluşmak, benim hayatımdır; senden ayrılmak da ölümümdür!''
. . .
Siner, Siz’û ve Mâze
Baragyal - avatarı

Gösterim 816   Yorumlar 0  

şeyh edebalinin osman gaziye vasiyeti

insomnia42 31 Ocak 2013 14:12

Ey Oğul!

Beysin! Bundan sonra öfke bize; uysallık sana... Güceniklik bize; gönül almak sana.. Suçlamak bize; katlanmak sana.. Acizlik bize, yanılgı bize; hoş görmek sana.. Geçimsizlikler, çatışmalar,
uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize; adalet sana.. Kötü göz, şom ağız, haksız yorum bize; bağışlama sana... Bundan sonra bölmek bize; bütünlemek sana.. Üşengeçlik bize; uyarmak, gayretlendirmek, şekillendirmek sana..

Ey Oğul!

Yükün ağır, işin çetin, . . .

Gösterim 2524   Yorumlar 3