sen yine de...
İnsanlar bazen akılsız, mantıksız ve bencildirler.Sen yine de onları sev!
Eğer iyi şeyler yaparsan;insanlar seni bencil olmakla, çıkar peşinde olmakla suçlayabilirler.Sen yine de iyi olanı yap!
Eğer başarılı olursan, kaypak dostlar ve sağlam düşmanlar kazanırsın.Sen yine de başarılı ol!
Bugün yaptığın iyi bir şey yarın unutulabilir.Sen yine de o iyiliği yap!
Dürüstlük ve samimiyet insanların seni incitmesine yol açabilir.Sen . . .
Ağlamayı Unutur Bazı Kadınlar
adsız 17 Ocak 2013 22:55
Bir erkeğin baskısını taşımaya, ona muhtaç olmaya dayanamazlar. Aslında hepsinin içinde, kurtarılmayı bekleyen bir genç kız yaşar ancak bunu kendilerine bile itiraf etmekte zorlanırlar. Ben de o kadınlardan biriyim.
Özgür ve başarılı kadın imajımızı korumak için, bazen kadın yanımızdan ödün veririz. Yaşamın ağır sorumlulukları altında ezilip gitmemek, biraz da bu duruşa bağlıdır. Erkekleşiriz! Dik durmak, her olayın altından tek başına kalkabilmek, acil durumlarda soğukkanlı olmayı başarmak
. . .
Özgür ve başarılı kadın imajımızı korumak için, bazen kadın yanımızdan ödün veririz. Yaşamın ağır sorumlulukları altında ezilip gitmemek, biraz da bu duruşa bağlıdır. Erkekleşiriz! Dik durmak, her olayın altından tek başına kalkabilmek, acil durumlarda soğukkanlı olmayı başarmak
Kalp Patates :)
_VICTORY_ 17 Ocak 2013 18:29 (Özgür Ruh)

Bir çoğumuz; çocukluğumuzda, ilgimizi çeken bazı cisimleri dolabın bir köşesine saklamışızdır. Bu saklananlar bazen şeklini beğendiğimiz bir taş, bazen kurumuş bir yaprak, ölmüş ama güzelliğini yitirmemiş bir kelebek, kırık bir oyuncak parçası, bir boncuk ve bunun gibi şeyler olmuştur.
Bir süre önce oğlumdan yardım istemiş, onu ardiyeye patates alması için göndermiştim. İstediğim patatesleri elime tutuşturup . . .

. . .
. . .