. . .
BEN SENİN EN ÇOK BENDEN GİDİŞİNİ SEVDİM …
HayaLPeresT 6 Ekim 2012 11:30
BEN SENİN EN ÇOK BENDEN GİDİŞİNİ SEVDİM …
‘’ Ben senin en çok bendeki duru bakışınısevdim… Berrak, coşkun bir akarsuda durgun, kırık bir dal gibi bende dalıp giden gözlerini… En çok sende tutunmayısevdim, bakışında süzülmeyi, dalgalanmayı, en çok senin derinliğini sevdim ben... Senden başka bir ben yok, diyen yeşil gözlerini… . . .
Dik dur
HayaLPeresT 6 Ekim 2012 10:16
Dik dur

Dik dur, eğme başını, dik dur ki, yıkılmayasın bin bir emekle dizdiğin taşların....
Dik dur,dik, kaldır başını, değmesin yere gözlerin, kaldır rengini...Yakışmaz sana yere doğru eğilmek... Yakışmaz sana toprağın rengi, göğe kaldır başını, maviye sür yüzünü... Bir fotoğrafçı gibi iyi çek hayatının pozunu, güzel çıksın manzara resmin ...
Dik dur, dik, dikenler . . .

Dik dur, eğme başını, dik dur ki, yıkılmayasın bin bir emekle dizdiğin taşların....
Dik dur,dik, kaldır başını, değmesin yere gözlerin, kaldır rengini...Yakışmaz sana yere doğru eğilmek... Yakışmaz sana toprağın rengi, göğe kaldır başını, maviye sür yüzünü... Bir fotoğrafçı gibi iyi çek hayatının pozunu, güzel çıksın manzara resmin ...
Dik dur, dik, dikenler . . .
ISLANMAK, YAŞAMAKTIR
ISLANMAK, YAŞAMAKTIR

Koşturuyordum… Yağmur dışarıda yağıyordu, ben konuşuyordum. Aceleydi işim, günün her saatinde olduğu gibi, çok hızlı çalışmam, hızlı konuşmam gerekiyordu. Yetişmesi gereken şeylerin içinde telaşlı, yüksek sesle konuşuyordum, kendi sesimi duyuyordum, dışarıda yağmur yağıyordu… İçimde bir çok ses susuyordu… Yağmurun sesi, dışarıdan . . .

Koşturuyordum… Yağmur dışarıda yağıyordu, ben konuşuyordum. Aceleydi işim, günün her saatinde olduğu gibi, çok hızlı çalışmam, hızlı konuşmam gerekiyordu. Yetişmesi gereken şeylerin içinde telaşlı, yüksek sesle konuşuyordum, kendi sesimi duyuyordum, dışarıda yağmur yağıyordu… İçimde bir çok ses susuyordu… Yağmurun sesi, dışarıdan

. . .