. . .
düşün:)
insomnia42 3 Ekim 2012 12:42
Ey Allahın kulu hiç kafanı iki elinin arasına koyup düşündün mü ki her gün ölüme bir adım daha yaklaştığını , hiç düşündün mü ki toprağın altında seni ne beklediğini, hiç düşündün mü ki o iki melek gelip sana sordukları zaman ne cevap vereceğini yada verebileceğini, hiç düşündün mü ki kul hakkı yediğin günah işlediğin zaman nehyedilen şeyleri yaptığın zaman Rabbimin huzuruna getirildiğinde ne yapacağını, insan hiç düşünmez ki bunların başına gelebileceğini, insan kanar bu dünyaya ve nefsine ama . . .
Yasaklı
Tuzlu Kahve
HayaLPeresT 3 Ekim 2012 10:03
Tuzlu Kahve
Kiza bir partide rastlamisti.. Harika birseydi. O gün pesinde o kadar delikanli vardi ki.. Partinin sonunda kizi kahve içmeye davet etti.
Kiz parti boyu dikkatini çekmeyen oglanin davetine sasirdi, ama tam bir kibarlik gösterisi yaparak kabul etti. Hemen kösedeki sirin kafeye oturdular. Delikanli öyle heyecanliydi ki, kalbinin çarpmasindan konusamiyordu. Onun bu hali kizin da huzurunu kaçirdi.. "Ben artik gideyim" demeye hazirlanirken, delikanli birden garsonu . . .
Kiza bir partide rastlamisti.. Harika birseydi. O gün pesinde o kadar delikanli vardi ki.. Partinin sonunda kizi kahve içmeye davet etti.
Kiz parti boyu dikkatini çekmeyen oglanin davetine sasirdi, ama tam bir kibarlik gösterisi yaparak kabul etti. Hemen kösedeki sirin kafeye oturdular. Delikanli öyle heyecanliydi ki, kalbinin çarpmasindan konusamiyordu. Onun bu hali kizin da huzurunu kaçirdi.. "Ben artik gideyim" demeye hazirlanirken, delikanli birden garsonu . . .

. . .
. . .