başlıksız
aşkın gözü kör 13 Ağustos 2012 15:42
öyle bir geliyorsun ki aklıma kallbim yerinden fırlıyacak gibi oluyor içinde deli bi fırtına kopuyor seni öyle çok özlüyorum ki kendimden nefret ediyorum bazen ve o kadar çok seni içimde yaşıyorum ki her akıttıgım göz yaşında seni arıyorum ama seni bi türlü anlıyamıyorum . . .
Mevlanadan....
bekirr 12 Ağustos 2012 13:07

Yorulacaksan, zorlanacaksan, şikayetçi olacaksan, keşkelere sığınacaksan, söze “ama” diye başlayacaksan, girme aşk yoluna; aşk yolunda “u” dönüşü yoktur!
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna;
ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!… . . .
Mana Alemi...
bekirr 12 Ağustos 2012 12:06
“Bir kızın en sevdiği şarkıyı iyi dinleyin,
Çünkü orada tüm söylemeye korktuğu şeyler gizlidir.”

Kötü bir niyeti yoktu aslında, sakarlık işte;
Kalbimi kırdı gitti.

"Bir insanı kaybetmek istiyorsan eğer; gereğinden fazla sev!
O zaten . . .
Çünkü orada tüm söylemeye korktuğu şeyler gizlidir.”

Kötü bir niyeti yoktu aslında, sakarlık işte;
Kalbimi kırdı gitti.

"Bir insanı kaybetmek istiyorsan eğer; gereğinden fazla sev!
O zaten
HaFIZEM OZLESTIK
_MMia_ 12 Ağustos 2012 03:39
Hafizecim,canim cok mu ozledin beni sen.Eyvallah cigerim.Ben de seni ozledim.E ozledim de niye mi gelmedim,sen hep buradaydin...Biliyorum gulum yaa..Ama olmadi iste,is guc,tatil matil.ramazan falan derken zaman uctu gecti iste".Amaaan gonuller bir olsun be Hafizem.Bu arada sen gibi ozleyen arkadaslarim da olmus.Sag olsunlar var olsunlar,
Havalar cok sicak,bun bun bunalmaktayiz milletce..Sen gunluk oldugun icin sikintiin yok tabii nerden bilecen insanoglunun halini.Gunluk mu olmak varmis . . .

Havalar cok sicak,bun bun bunalmaktayiz milletce..Sen gunluk oldugun icin sikintiin yok tabii nerden bilecen insanoglunun halini.Gunluk mu olmak varmis . . .