Arama
Günlük Kontrol Paneli

GÜNÜN SÖZÜ

_MMia_ 11 Temmuz 2012 03:17

Boş boş seviyorum demekle olmaz; Göstereceksin sevdiğini, Hissettireceksin.. Yapamıyor musun!
O zaman yoldan çekileceksin...!

Can Yücel
. . .
VIP Üye
_MMia_ - avatarı

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 4358   Yorumlar 2  

Ayrılık acısından kurtulmanın yolları

adsız 10 Temmuz 2012 22:50

Dilediğiniz kadar ağlayın:İçinizden ağlamak geliyorsa, ağlayın. Bırakın göz yaşlarınız içinizdeki acıyı temizlesin. Ağlamaktan korkmayın; ne de olsa en nihayetinde ağlamayı bırakacaksınız.
Ağlama faslını bitirdikten sonra kendinize acımaktan vazgeçin.
Ayrılık nedeniniz ne olursa olsun, ilişki iki kişiden ibarettir ve ilişkinizin bu noktaya gelmesinde tek suçlu siz değilsinizSöylemesi kolay, biliyoruz. Ancak onunla ayrılmanız dünyanın sonu değil, kendinize bunu sıklıkla hatırlatın.Size . . .
VIP Üye
adsız - avatarı

Gösterim 8350   Yorumlar 5  

Sonu belli olmayan...

Ask Mahkumu 10 Temmuz 2012 22:46

Sonu belli olmayan bir yokuştur hayat, karşına ne zaman neyin çıkacağını anlayamazsın.Bazen senden en değerli bişeyleri alır götürür sende tutamazsın.. Bazen de yaşamanın getirdiklerinden kaçmak kurtulmak istersin ama kaçamazsın.. Böyledir hayat,bir türlü anlayamazsın.ama bir gerçek vardır:''Acıyı tatmadan Mutluluğu tadamazsın.. . . .

Gösterim 1818   Yorumlar 0  

AŞK NEDİR?

Ask Mahkumu 10 Temmuz 2012 21:54

483315 455731411118340 158403795 n

AŞK NEDİR?

Aşkın, beyinde muhakeme yeteneğini çalıştıran bölümü etkisiz hale getirdiği, beyindeki kimyasallardan serotoninin aşıklarda ve saplantılı kişilik bozukluğu olanlarda aynı seviyede olduğu belirlendi.

İnsanoğlunun en güçlü ve coşkulu ruh hallerinden olan aşkın nörolojik temellerini araştıran nörologlar, bu sevgi ve arzunun
. . .

Gösterim 1630   Yorumlar 0  

ßiz üç arkadaşız...

Ask Mahkumu 10 Temmuz 2012 16:55

ßiz üç arkadaşız...
MutLuLuk, acı ve biz..!
Herqün sakLambaç oynuyoruz...
MutLuLuk hep mızıkçı , sakLanıyor bizden. ßazen .........ben ebe oLuyorum, acıyı buLuyorum. ßazen de acı beni buLuyor sakLandıqım yerden... ßazen mutLuLuqu buLduqumu zannediyorum... Çanak çömLek patLadı diyor acı, sakLandıqı yerden. Gün bitmek üzere... Ama MutLuLuk hâLâ ortada yok ...
. . .

Gösterim 2654   Yorumlar 0