ne makine be şu insan ,içine ekmek,şarap ,balık,turp koyuyosun.İç çekmeleri,gülüşler ve düşler çıkıyorr
nikos kazancakis . . .
mana alemi...
bekirr 10 Temmuz 2012 14:46
Ne iş yαpαrsın dedi: "Hαmαlım ben dedim". Nαsıl yαni dedi. "Elimden tutmαsını bilenin yüreğini tαşırım dedim
'' Erkek değil mi, Hepsi aynı... '' diyen kızlar ; Düzgün olsaydınız da bütün erkekleri tanımasaydınız.."
"Seni özlüyorum" deyip yarama tuz basacağıma... "çoktan unuttum" deyip yalana kalıbımı basarım...
. . .
"Seni özlüyorum" deyip yarama tuz basacağıma... "çoktan unuttum" deyip yalana kalıbımı basarım...
KARALAMA DEFTERİ
aşkın gözü kör 10 Temmuz 2012 11:46
Kimbilir belki de ben senin karalama deferine yazdıgın düşünceler gibiyimdir benimle ilgili olmayacak düşüncelerini yazdıgın yerimdir belki dee
. . .
denklem
aşkın gözü kör 10 Temmuz 2012 10:26
bizim aşkımız çok bilinmeyenli bir denklem gibiydi o kadar çok bilinmeyen vardı ki ne ben sen sevgi saygı hoşgörü oldu mu 5 bilinmeyen li bi denklem olmuş işte hadi çöz bakalım çözebilirsen . . .
Giderken Bir Veda MéSaJı...
Ask Mahkumu 10 Temmuz 2012 09:32
Giderken Bir Veda MéSaJı Bırakmışsın Uzunca , Sonlarındada Klasik Bir İki Cümle''Kendine İyi Bak Üzülme Seni Benden Çok Seveni Bul Mutlu Ol'' Benimse Dudağımda Çıkan Şu 3 Kelime
► ''ALLAH'A EMANET OL''◄ . . .
► ''ALLAH'A EMANET OL''◄ . . .