Obama’yı bilen kahin: Amerika çökecek!
Amerika’nın yeni siyahi başkanını 18 yıl öncesinden bilen Bulgar kahine göre, Barack Obama, ABD’nin çöküşüne yol açabilir
Amerika’da 4 Kasım’da yapılan seçimlerde ülke tarihinde ilk defa siyahi bir adayın başkanlık koltuğuna oturması tüm dünyada coşkuyla karşılandı. Küresel finans kriziyle boğuşan dünya liderleri, Demokrat Başkan Barack Obama’yı bir umut ışığı olarak niteledi. Dünya basını, 50 . . .
Bak Şu Kerataya - Bebeklerin Gerçek Yüzü :))
The Unique 30 Ekim 2008 16:24
Oscar verirdim bu beğe zamane çocukları yaw
. . .

Erkekler Melektir !?
The Unique 29 Ekim 2008 14:28
Erkekler Melektir :-))
Birgün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan ağacın dallarını keserken baltasını suya düsürür.
'Aman tanrım' diye bağırdığında CİN belirir ve
'Ne diye bağırıyorsun?' der.
Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler.
CİN suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir. 'Baltan bu muydu?' diye sorar. ormancı'hayır' diye cevaplar. . . .
Birgün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan ağacın dallarını keserken baltasını suya düsürür.
'Aman tanrım' diye bağırdığında CİN belirir ve
'Ne diye bağırıyorsun?' der.
Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler.
CİN suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir. 'Baltan bu muydu?' diye sorar. ormancı'hayır' diye cevaplar. . . .
Merhaba Elveda & Elveda Merhaba
The Unique 27 Ekim 2008 12:47

Merhaba aşkım
Bugün ayrılık vakti
Dur bekle şimdi geçer
Mazinin film şeridiBen sana yazdığım son kalemi
Sen sana verdiğim son hediyeyi
O parfüm şişesini
Ben senin, sen benim kalbimi
Ve tüm gişe rekorlarını
Bugün kırarız belki Merhaba aşkım
Ne güzelsiniz bugün bensiz