Arama
Günlük Kontrol Paneli

Arabası Olan Yandı - Deli Dumrul Yasası

The Unique 12 Mayıs 2008 13:42

AKP hakkındaki kapatma davasının ardından yerel seçimlerin öne çekilip çekilmeyeceği tartışma konusu olurken, hükümet, başta büyükşehirler olmak üzere, belediyelerin gelirlerini yüzde 30 artırmaya yönelik, kamuoyunda “Deli Dumrul yasası” olarak bilinen düzenlemenin yasalaşması için start verdi.

TBMM Plan Bütçe Komisyonu, büyükşehirlerde yaşayanlar için mevcut vergileri katmerlendirirken, vatandaşa ‘katılım payı’ ve ‘harç’ adıyla yeni yükümlülükler getiren . . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 867   Yorumlar 0  
3.00 puan, 2 oy.

Erkeklerin Kadınlardan Ricası :D

The Unique 7 Mayıs 2008 13:47

Bu bana e-mail le geldi Rofl

*8 hafta süren bas ağrıları baş ağrısı olamaz, bir doktora gidin.
*Alışveriş yapmak zevkli değildir ve asla da olmayacaktır.
*'Beni seviyor musun?' diye sormayın. Emin olun ki sevmesek yanınızda bir saniye bile durmayız...

*Bizden sizinle aynı üzüntüyü çekmemizi beklemeyin, o sizin kız arkadaşlarınızın işidir.
*Bir yere gittiğimizde, hangi kıyafeti giyerseniz giyin, size çok>yakışıyor, yemin ederiz. O yüzden bir
. . .

Gösterim 2684   Yorumlar 7  

Ben Ve Gecelerim Hep Seveceğiz Seni

The Unique 2 Mayıs 2008 17:10
2 Mayıs 2008 17:19 Blue Blood tarafından güncellendi (Özel karakter kullanmayınız.)

Daha kaç geceler böyle sessiz, böyle sensiz yaşayacağım? Bilmiyor musun ki ey yar, beni ne çok mahvediyor uzaklığın, ne çok bölüyor kalbimi kalbin...

Bir gece daha başlıyor... Önümde upuzun yaşayacağım bir gecem, bir karanlığım daha var. Saatlere, saniyelere gireceğin; damarımdaki kanıma kadar işleyeceğin bir gecem daha başlıyor... Bir gecem, bir sevdam daha başlıyor ama yazık ki gözyaşları ma giren olmayacaksın yinede.

Beni artık acılarımla baş başa bıraktı ağlamalarım.
. . .

Bu kategoride: Aşk mı ?
Gösterim 850   Yorumlar 0  

Kadınları Anlamak Bu Kadar Zor Mu ?

The Unique 29 Nisan 2008 18:10

Adamın biri California'da bir kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış.

Adam lambayı kumların içinden çıkarmış. Dalgasına belki cin çıkar deyip ovalamış lambayı...

Harbi harbi cin çıkmış. Adam çok şaşırmış.

Cin başlamış konuşmaya:

- "Tamam, tamam. Beni lambadan kurtardın beni ama..."

- "Bu ay içinde dördüncü çıkarılışım ve bu işten sıkılmaya başladım. Bu yüzden 3 dileği unut.
. . .

Gösterim 1501   Yorumlar 1  
3.00 puan, 2 oy.

ThinkerBeLL in Anavatanında Ölü 1 Peri Bulunmuş :((

The Unique 15 Nisan 2008 20:19

İngilterede Peri Bulunmuş Msn Confused Ben inanmıyordum Gerçekmi Acaba Msn Happy
. . .

Gösterim 8251   Yorumlar 16