yıllar sonra
aşkın gözü kör 20 Haziran 2014 14:55
üzerinden seneler geçsede bir insan bisiklete binmeyi bi kez başarmışsa bir daha unutmaz bunlar ögrenilen davranışlardır anladık ama ya aşık olmayı üzerinden yıllar geçse bile o yaranın hala kanamasını bana biriniz açıklayabilirmisiniz ????? . . .
yeniden başlamak
aşkın gözü kör 19 Haziran 2013 14:08
yeniden başlamak zor gelir.Çünkü ;insan alışmıştır o yaşama ve hep o soru vardır aklında ;ya eskisi gibi olmazsa ?işte bu yüzden terk etmek istemez kimi zaman işini kimi zaman evini kimi zamansa yaşadıgı yerii illa ki gitmesi gerekiyorsa da oraya en çabuk sürede uyum saglar .işte bu yüzden belki de tanrı ölümü insanlara vermiştir her türlü şarta hemen uyum sagladıgı için belki de.......... . . .
dönüşşş
aşkın gözü kör 5 Şubat 2013 14:26
uzun bir aradan sonra tekrar günlük yazmaya başladım bu uzun zamanda ne mi yaptım hiç birşey gündelik işler çalışıp para kazanmak ne bileyim akşam eve gidince duş alıp yatmak gibi ...
ama bir şeyin farkına vardım oda simitle çayın nasıl iyi bir ikili oldugu
neden mi çünkü artık kahvaltı yapmıyorum ve bu aslında benim daha da yanlızlaştıgımı gösteriyor
evet zaten yanlızdım şimdi dahada yanlızlaştım
. . .
ama bir şeyin farkına vardım oda simitle çayın nasıl iyi bir ikili oldugu
neden mi çünkü artık kahvaltı yapmıyorum ve bu aslında benim daha da yanlızlaştıgımı gösteriyor
evet zaten yanlızdım şimdi dahada yanlızlaştım
başlıksız
aşkın gözü kör 13 Ağustos 2012 15:42
öyle bir geliyorsun ki aklıma kallbim yerinden fırlıyacak gibi oluyor içinde deli bi fırtına kopuyor seni öyle çok özlüyorum ki kendimden nefret ediyorum bazen ve o kadar çok seni içimde yaşıyorum ki her akıttıgım göz yaşında seni arıyorum ama seni bi türlü anlıyamıyorum . . .
neden
aşkın gözü kör 1 Ağustos 2012 12:05
bazen diyorum ki neden bu kadar yanlızı diyorum sonra birde bakıyorum ki aslında herkes çok yanlız yozlaştırılmış bi hayatta herkes kendisinden başkasının ne yaptıgını umursamıyor diyorum sonra birde bakıyorum ki bende yanlız ve yozlaşmışım neden ??????????? . . .