. . .
.YALNIZSIN be yalnızsın işte...
Ask Mahkumu 8 Ekim 2012 23:25
Yine yalnızlığımın boş sokaklarında kendimle geziyorum sessizce, karanlık bir çığlık savurdum geceye!yankılanan sesim bana denk geldi bir köşede, kulağıma eğildi fısıldadı sinsice. susma haykır beni kendine ....YALNIZSIN be yalnızsın işte.....
((( . . .
((( . . .
''Bu yüzden ben de senden vazgeçtim...''
Ask Mahkumu 6 Ekim 2012 23:00
'Bu yüzden ben de senden vazgeçtim...''
Kötü günümde yanımda olmadığın zaman vazgeçtim.
Canın sıkıldığında benimle paylaşmadığını, kırılacak veya tedirgin olacak olsam bile düşüncelerini açıkça söylemediğini anladığım zaman vazgeçtim.
Bana yalan söylediğini anladığım zaman vazgeçtim.
Gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını ve bana hala söylemediğin şeyler olduğunu hissettiğimde vazgeçtim.
Her sa
bah benimle uyanmak istemediğini, geleceğimizin hiçbir . . .
Kötü günümde yanımda olmadığın zaman vazgeçtim.
Canın sıkıldığında benimle paylaşmadığını, kırılacak veya tedirgin olacak olsam bile düşüncelerini açıkça söylemediğini anladığım zaman vazgeçtim.
Bana yalan söylediğini anladığım zaman vazgeçtim.
Gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını ve bana hala söylemediğin şeyler olduğunu hissettiğimde vazgeçtim.
Her sa
bah benimle uyanmak istemediğini, geleceğimizin hiçbir . . .
Bazen deger vermek yetmez ....
Ask Mahkumu 6 Ekim 2012 22:51
Bazen deger vermek yetmez seversin hemde ölümüne, ama o seni senin onu sevdiginden daha az sever yada sevmez. sen üsürken onun yoklugunda o senin varligini aramaz bile senin icin degerliyken sen onun hayatinda kenar süsü olarak durursun sen onun icinher gece aglarken o bunlari bilmez en önemlisi sen ona tüm hayatini hediyeederken o hiç anlamaz . . .

. . .