Darüşşafaka, eğitimle yaşamları değiştiriyor:
Darüşşafaka Cemiyeti, 1863 yılından bu yana “eğitimde fırsat eşitliği” misyonuyla varlığını sürdürüyor. Cemiyet, babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli ve başarılı çocuklarımızı dokuz yaşındayken annelerinden emanet alıyor. Onlara uluslararası standartlarda eğitim olanağı sunuyor ve düşünen, araştıran, sorgulayan, ülkesine, çevresine, ailesine karşı sorumlu aydın bireyler olarak hayata atılmalarını sağlıyor. . . .
OLMAZ DEME!!!!!!!!!!!!!!
seramiksır 21 Ocak 2012 11:15 (ÖFKEYİ kendinize zevk edinmeyin.....)
ALLAH der ki;
kimi benden çok seversen onu senden alırım,ve onsuz yaşayamam deme onsuz da yaşatırım.''
mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın YAR bile el olur.
aklın şaşar dostun bile düşman olur,düşmanın dost olur.
öyle garip bir dünya olmaz dediğin herşey olur....
düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın...
EN garibide budur ya ÖLDÜM der durursun yinede yaşarsın.''
HZ.MEVLANA . . .
kimi benden çok seversen onu senden alırım,ve onsuz yaşayamam deme onsuz da yaşatırım.''
mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın YAR bile el olur.
aklın şaşar dostun bile düşman olur,düşmanın dost olur.
öyle garip bir dünya olmaz dediğin herşey olur....
düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın...
EN garibide budur ya ÖLDÜM der durursun yinede yaşarsın.''
HZ.MEVLANA . . .
düşeceksin demek yerine, dikkat et!!!!!!!!!!!!!
seramiksır 18 Ocak 2012 15:15 (ÖFKEYİ kendinize zevk edinmeyin.....)
DÜŞECEKSİN CANIN YANAR!!!!!!!!!!!
BİR ÇOCUK düşmeden bilemezki düşmek nasıl bir duygu... canı yanmadan düşmekten korkar mı?
hiç düşmemiş küçük bir çocuğa derler ,düşeceksin koşma,düşeceksin atlama .... oysa çocuk en eylendiği zamanda bu sözleri duymaz bile...
ancak düştüğünde sizi duyar.kalkmasına yardım edin sadece,ve üzüntünüzü dile getirin,suçlamayın!!!!!!!!! ben sana demedim mi sözü çocuğu sadece üzer.onun canının yanmasının bizi ne kadar üzdüğünü anlamasını . . .
BİR ÇOCUK düşmeden bilemezki düşmek nasıl bir duygu... canı yanmadan düşmekten korkar mı?
hiç düşmemiş küçük bir çocuğa derler ,düşeceksin koşma,düşeceksin atlama .... oysa çocuk en eylendiği zamanda bu sözleri duymaz bile...
ancak düştüğünde sizi duyar.kalkmasına yardım edin sadece,ve üzüntünüzü dile getirin,suçlamayın!!!!!!!!! ben sana demedim mi sözü çocuğu sadece üzer.onun canının yanmasının bizi ne kadar üzdüğünü anlamasını . . .
günün 2.sözü:))))
seramiksır 16 Ocak 2012 10:35 (ÖFKEYİ kendinize zevk edinmeyin.....)
Bir tek akla nazar değmezmiş...
Niye mi ? Çünkü kimse kimsenin aklını beğenmezmiş...
. . .
Niye mi ? Çünkü kimse kimsenin aklını beğenmezmiş...
. . .
günlük yasamda karşılaştığımız TEPKİLER!!!!!!!!!!!!!
seramiksır 12 Ocak 2012 10:03 (ÖFKEYİ kendinize zevk edinmeyin.....)
Tepkiler:
Klasik tepki: "Sıraya geç kardeşim."
Neoklasik tepki: "Şeker kardeşim sıraya geçiver."
...
Realist tepki: "Sıra var."
Sürrealist tepki: "Sallandıracaksın bunlardan ikisini Kızılay'da bak bir daha yapabiliyorlar mı?"
Romantik tepki: "Beyefendi galiba sırayı görmediniz."
Modern tepki: "Efendim insanımız eğitimsiz. Halbuki Avrupa'da..."
. . .
Klasik tepki: "Sıraya geç kardeşim."
Neoklasik tepki: "Şeker kardeşim sıraya geçiver."
...
Realist tepki: "Sıra var."
Sürrealist tepki: "Sallandıracaksın bunlardan ikisini Kızılay'da bak bir daha yapabiliyorlar mı?"
Romantik tepki: "Beyefendi galiba sırayı görmediniz."
Modern tepki: "Efendim insanımız eğitimsiz. Halbuki Avrupa'da..."
. . .