Arama
Günlük Kontrol Paneli

EY DOSTT.

Ask Mahkumu 18 Haziran 2012 22:27

579903 244115432365176 1357435759 n . . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 2341   Yorumlar 0  

Şu an sadece sarılmaya ihtiyacım var,” dedim ona.

Ask Mahkumu 18 Haziran 2012 22:23

"Şu an sadece sarılmaya ihtiyacım var,” dedim ona. “İnsanlık kadar eski olan bu hareket, iki vücudun kavuşmasından çok daha fazlasını ifade eder.
Sarılmanın anlamı şudur ; Senden bir tehlike sezmiyorum, yanında olmaktan korkmuyorum, rahatlayabilir, kendimi yuvamda hissedebilirim, beni koruyan ve anlayan birisi var. Bizde birine her isteyerek sarıldığımızda ömrümüzün bir gün uzadığına inanılır. Lütfen şimdi sarıl bana…” . . .

Gösterim 3225   Yorumlar 0  

”'' Sözün bittiği yerdeyim"

Ask Mahkumu 18 Haziran 2012 22:09

Sana dair bir şeyler yazmak istedimİlham bekledim...Gelmedi…GönLüme tek kelime inmedi...ZorLadım kendimi, yokladım zihnimiBana mısın demedi...“ Sevgi ” dedim, devamını getiremedim...“ Hasret ” dedim, çok sıkıldım, boş verdim...Durdum, kapattım gözLerimiSitem ettim gönLüme; “Bu kadar mı?” dedim...GönLüm diLe geldi: “ zorLama” dedi, “ beni zorlama ”'' Sözün bittiği yerdeyim" . . .

Gösterim 4139   Yorumlar 0  

Gösterim 4128   Yorumlar 0  

Bir el tutmak istersin ya bazen.

Ask Mahkumu 15 Haziran 2012 21:51

Bir el tutmak istersin ya bazen. Yada birine sarılmak. Işte Tamda öyle Bir anda Tamda öyle Bir gecede. Öyle Bir şoğuk olurki dünya öyle Bir donarki kalbin cehennem bile çözemez artık o buzları heryer karardı korkma sarıl bana dünya yalan ama boşver ama elimi tut herşey bitebilir korkma sarıl bana herşey yalan ama boşver elimi tut herkes kalleş korkma sarıl bana bu gece çok şoğuk boşver elimi tut yine yalan atmadım haydi sarıl bana son Bir kez olsada ne olur elimi tut dünya boşa dönebilir ama ben . . .

Gösterim 5373   Yorumlar 0