HAYAT
Deniz_Yıldızı 25 Temmuz 2014 16:09 (Kalbim daha fazLa KırıLmasın. canım daha fazla yanmasın ANNE.)

gül kokulu nurlu cumalar
Deniz_Yıldızı 25 Temmuz 2014 09:18 (Kalbim daha fazLa KırıLmasın. canım daha fazla yanmasın ANNE.)
25 Temmuz 2014 10:09 Deniz_Yıldızı tarafından güncellendi (becereksiliğimden :))
25 Temmuz 2014 10:09 Deniz_Yıldızı tarafından güncellendi (becereksiliğimden :))

Mutlu bir beraberlik yaşa.
Deniz_Yıldızı 17 Temmuz 2014 13:38 (Kalbim daha fazLa KırıLmasın. canım daha fazla yanmasın ANNE.)
Bu akşam eve geldiğimde Eşim Akşam yemeğini servis ediyordu. Elini tuttum ve ona söyleyeceğim şeyler olduğunu söyledim. Masaya oturdu ve sessizce yemeği yemeye başladı. Ve yine Gözlerinde o korkuyu gördüm.
Bir an da kasıldım ağzımı açamıyordum ama düşüncelerimi söylemem lazımdı. Ben boşanmak istiyorum. Sinirlenmedi Sözlerime karşılık vermedi, sadece sebebini sordu.
Bir cevap veremedim ve buna çok sinirlendi elinde ki Çatal Bıçakları fırlattı. Bana bağırdı . . .
Bir an da kasıldım ağzımı açamıyordum ama düşüncelerimi söylemem lazımdı. Ben boşanmak istiyorum. Sinirlenmedi Sözlerime karşılık vermedi, sadece sebebini sordu.
Bir cevap veremedim ve buna çok sinirlendi elinde ki Çatal Bıçakları fırlattı. Bana bağırdı . . .
Bir sıcak yuva hele bir de çocuklar varsa
Deniz_Yıldızı 11 Nisan 2014 11:37 (Kalbim daha fazLa KırıLmasın. canım daha fazla yanmasın ANNE.)
Bir sıcak yuva hele bir de çocuklar varsa şen şakrak bir tatlı huzurla beslenen bir aile.Bir kadın var seven,bir kadın var yuvaya ateş düşüren kadın.Ne çare ki insan bir kere duygularına hakim olmayınca ve mantığını susturunca hatalara bile bile körü körüne gidiyor.... Koşuyor hatta.Ne acıdır ki bir yuva sıcaklığı bir huzur bir aile en güzel onurlu merdivenlerinden aşağı iniyor ve kapı dışarı ediliyor. Yıkılan bir yuva üzerine de bir başka yuva kurulması için hazırlıklar yapılıyor.Bir yanda acıyan . . .
AKREP İLE KURBAĞA'NIN DOSTLUĞU
Deniz_Yıldızı 24 Temmuz 2013 16:40 (Kalbim daha fazLa KırıLmasın. canım daha fazla yanmasın ANNE.)
AKREP İLE KURBAĞA'NIN DOSTLUĞU
Akrep nehrin kenarında durmuş karşı kıyıya bakmaktadır.
Geçmek istemekte ama suyu geçmek için yaratılmamıştır, korkar.
Dostu olan kurbağaya seslenir:
Kurbağa kardeş, seninle dostuz biz,
dostluğumuz hatırına beni karşı
kıyıya geçirir misin?
Kurbağa kendinden emin bir şekilde:
Yapamam akrep kardeş, evet seninle biz dostuz
ama uzak durmalıyım senden.
Sen bir akrepsin . . .
Akrep nehrin kenarında durmuş karşı kıyıya bakmaktadır.
Geçmek istemekte ama suyu geçmek için yaratılmamıştır, korkar.
Dostu olan kurbağaya seslenir:
Kurbağa kardeş, seninle dostuz biz,
dostluğumuz hatırına beni karşı
kıyıya geçirir misin?
Kurbağa kendinden emin bir şekilde:
Yapamam akrep kardeş, evet seninle biz dostuz
ama uzak durmalıyım senden.
Sen bir akrepsin . . .