Birgün Karşılaşacağız Seninle...
Ask Mahkumu 30 Mayıs 2012 23:02
Birgün Karşılaşacağız Seninle...Sen Parmağındakini Saklayacaksın Benden, Ben İse Gözlerimi Kaçıracağım Senden...Yüreğimiz Acıyacak... Ne Kadar İstesekte, Sarılamayacağız O An... İkimizde Zor da Olsa Yolumuza Devam Edeceğiz... Sonra Yanımızdaki Soracak: "Kimdi O?" Verdiğimiz Cevaplarla Tekrar Öldüreceğiz Birbirimizi... "Hiç... Hiç Kimse... Birine Benzettim Sadece.. . . .
Senin olmadığın yerde ne olduğunu biliyorum...
Ask Mahkumu 30 Mayıs 2012 22:50
Adına aşk koyduğun o büyük boşluğa ben koca bir hayat sığdırdım... Beni sevmemene isyan edip kaçmak, sende aradıklarımı hayatla doldurmaya çalışmak, ruhumun en büyük yanılgısıydı... Hayat bana en acımasız yüzünü sevgini inkar ettiğim zamanlarda gösterdi... Ve şimdi asıl olmam gereken yerde, hayata başladığım yerde, kalbindeyim... Vazgeçilmez oluşunun sırrı bu işte: Senin olmadığın yerde ne olduğunu biliyorum... . . .
Bir ERKEĞİ ağlatmak çok zor değildir aslında.
Ask Mahkumu 30 Mayıs 2012 22:47
Bir ERKEĞİ ağlatmak çok zor değildir aslında. ERKEKLER her şeye ağlayabilir; bir filme, bir şarkıya, bir yazıya…
En az kadınlar kadar yani! Ama bir ERKEĞİ yürekten ağlatmak zordur. Eğer bir ERKEK yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir.Ama o yüreğin değerini bilememiş olacak ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker batırır iğnelerini yüreğe!
İşte o zaman koca bir yumruk gelir oturur boğazına ERKEĞİN. Yutkunamaz, nefes alamaz; çünkü o koca yumruk canını çok acıtır. . . .
En az kadınlar kadar yani! Ama bir ERKEĞİ yürekten ağlatmak zordur. Eğer bir ERKEK yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir.Ama o yüreğin değerini bilememiş olacak ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker batırır iğnelerini yüreğe!
İşte o zaman koca bir yumruk gelir oturur boğazına ERKEĞİN. Yutkunamaz, nefes alamaz; çünkü o koca yumruk canını çok acıtır. . . .
Beni Kimseyle Kıyaslayamassın..
Ask Mahkumu 30 Mayıs 2012 22:42
Beni kimseyle kıyaslayamazsın ...!En büyük ihanetin olur kendine ,Böyle sevilirken ...Beni kimseyle bir tutamazsın ...!Elini kalbime koy ve dinle ,Durur,ellerini benden çekersen ...Değil senin için gözyaşı ,Seni kaybetmenin korkusuylaİçimde bir okyanus biriktirdim ben ...Benim dünyam sensinVe aşkın sadece etrafında dönen ...Ve sen benimsin ...Herkes bunu böyle bilsin ...! . . .

. . .