Arama
Günlük Kontrol Paneli

Belki....

Ask Mahkumu 15 Ekim 2011 14:17

Belki güneş bi gün ikimiz için doğar Belki korkuları hayallerimiz boğar O masal günü gelinceye kadar Susuyorum , susuyorum Susadıkça yüzün düşer aklıma Korkar oldum düşlemekten Adını anarım çoğalır sesim Konuşmaktan düşünmekten özlemekten Gel bak bir elimde gökyüzü var hala Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la Korkularda benim umutlarda Beni bırakma Kimse kimsenin herşeyi olamaz-mış Di'li geçmişten tek yaramsın sen Sensiz kimsemiyim kimsesizmiyim bilmem , Hiç bilmek istemem hatta düşünmem . . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 929   Yorumlar 2  

Yinede Seni SEVİYORUM.. !!

Ask Mahkumu 12 Ekim 2011 23:19

Habersiz olsan duymasan da feryadımı Görmesen de göz yaşlarımı Yine de seviyorum seni seviyorum Biliyorum gecenin koynunda yalnız yürüyüşlerim bitmeyecek Biliyorum uzanan ellerim ellerine hiç değmeyecek Biliyorum sen bir rüyasın hayalsin bana Kıyılarıma yaklaşmayan bir yelkenli Üşüyen ellerimi ısıtmayacak bir güneşsin Yine de yine de yine de seviyorum seni Seni sevmek acıların içinde tat zerresi ...Seni sevmek iki kere ikimin dört keresi Seni sevmek karanlıkta mum alevi Seni sevmek hem kanatmak . . .

Gösterim 3183   Yorumlar 0  

Zaman..

Ask Mahkumu 12 Ekim 2011 23:14

Beni üzen insanları ZAMANA bıraktım..! DEMLENİYORLAR..! Kıvama geldiklerinde, YUDUM YUDUM içeceğim..! HABERLERİ OLSUN..! . . .

Gösterim 716   Yorumlar 0  

SONBAHAR GÖZYAŞLARI

Ask Mahkumu 11 Ekim 2011 18:15

Gittin işte,
Her şeyinle beraber gittin
Bittin işte,
Beni de kendinle beraber bitirdin
Aslında sen böyle değildin
Benimle beraberken ara sıra gülerdin
Sevgi adına, aşk adına
Omzuma yaslanıp gözyaşı dökerdin