Arama
Günlük Kontrol Paneli

Doğru söyle, pişmansın değilmi?

Ask Mahkumu 30 Ağustos 2014 20:30

Doğru söyle, pişmansın değilmi?
Benden sonra hiç kimse çıkıpta, bu kadar sahiplenemedi seni. Kimse karışmadı elbiselerine, kimse kıskanmadı seni en yakın arkadaşlarından bile, değilmi?
Kimse, tüm yanlışlarını yüzüne vururcasına anlatamadı sana.
Korktular, onları da bırakıp gidersin diye, hatalarını görmezden geldiler.
Sen ise, sana karışacak seni sahiplenecek, seni kıskanacak birilerini arıyorsun şimdi hayatında.
Çünkü artık alıştın, birisinin elinden tutup bunu
. . .

Bu kategoride: Sana Dair...
Gösterim 485   Yorumlar 0  

MUTLU GECELER

Ask Mahkumu 30 Temmuz 2014 02:20

Gece” OLunca BaşLar
……“Hüzün”Ler...!
“Gece” OLunca AyakLanır

……“AcıLar”…!
Gece’midir,
AcıLarı “AyakLandıran”
Yoksa, İnsan’mıdır
“AcıLarını” GeceLere
…… “SakLayan”..?...
MUTLU GECELER
. . .

Gösterim 417   Yorumlar 0  

Kim misin sen benim kalbimde ?

Ask Mahkumu 11 Temmuz 2014 22:56

Kim misin sen benim kalbimde ?
Kaçtığımsın , korktuğumsun , arkamı dönüp gittiğimde aklımın kaldığısın , itiraf edemediğimsin , dilimin söyleyemediğisin , yüreğime akıttığım gözyaşımsın , uğruna can yaktığımsın , vazgeçemediğimsin , gözümü kapattığım an hayallerime yakıştırdığımsın , ömrüme sunduğumsun , çocukluğumsun , hiç silemediğim geçmişimsin , canın yandığında canımın yandığı , canına yandığımsın , bazen gözlerim kadar yakınımda , bazen yıldızlar kadar uzağımda olansın.
. . .

Gösterim 586   Yorumlar 0  

Öyle bir imza attım ki..

Ask Mahkumu 9 Temmuz 2014 20:30

Öyle bir imza attım ki sol YANIMA___Gizli gizli dolaşıyorsun her YANIMDA__ _Öyle bir yazdım ki alnıma SENİ___Taşıyorum gitsende dünyanın öbür UCUNA___ Seni seviyorum çünki yaşamak için bir NEDENİMSİN___ Sevgilerin en güzeli SENİ SEVMEK___ Özlemlerin en güzeli SENİ ÖZLEMEK___ Ve her sabah uyandığımda VARLIĞINI VAR BİLMEK__ __Bi açtın kalbimin KİLİTİNİ___
Seninle kilitledim KALBİMİ
. . .

Gösterim 508   Yorumlar 0  

Bilir mİsin ey özel insan ...?

Ask Mahkumu 23 Nisan 2014 16:20

Bilir mİsin ey özel insan ...? Her sevda Bir YÜREĞİN UĞULTUSU GİBİDİR... Deştikçe Kanar Anlamazsın.... Yüreğim Yüreğine Sürgün İşte...! Tutsağım Sana MEVLAM'da biliyor ya.....! Kilometrelere Gölgesi Düşen HOŞ sevgili Hangi Rüzgar Getirecek Bizi Bir Araya.... Hangi Masal KuŞu Anlatacak Öykümüzü... Ya Da Hangi Usta Kalem Dökecek Bizi Sattırlara... Bak Yine Yoksun.... Biliyorsun ,Beni Kendime Getiren Tek Şeysin Sen...! Sevgisin Sen,,, Umutsun Sen... Acısın Sen,,,Mutluluks­un Sen... Bir Dünyasın Sen... . . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 506   Yorumlar 0  
Sayfa 7 / 71