Arama
Günlük Kontrol Paneli

Hayırlı İftarlar MsXLaBs MK

The Unique 31 Ağustos 2009 19:02

Evet arkadaşlar bu günlük mesajını yazmamdaki sebep çok basit zamanımızı değerlendirelim Msn Grin Hepinizi seviyorum beni sevmeyeni daha çok seviyorum yalan dünya be Msn Happy Neyse amacı gayeme geçelim herkes yani bu günlük mesajını okuyanlar iftarla ilgili düşüncesini yazsın hadi başlıyalım Cheerleader klavye sizde . . .

Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 1304   Yorumlar 5  
5.00 puan, 3 oy.

Elveda Arkadaşım ! Ölüm Ayırırdı ve Bak Ayırdı Bizi ! ?

The Unique 4 Ağustos 2009 10:55

Cuma günü öğleden önce arkadaşım nişanlısını düğüne götürmek için yola çıkmış ve kardeşim Serkan Bozkurt Elbistan istikamatinde Erçene yol kavşağında Kaza yapmış ve ağır yaralanmış 3 gündür yoğun bakımdaydı ve dün acı haberi geldi hala şaka gibi geliyor rüyadayım sanki dün son yolculuğuna uğurladık Allah sabır versin hayat dolu bi insandı serkan seni hiç unutmayacağım kardeşim ....Msn Sad

6734 1190349645740 1438348000 30531394 1485091 n
. . .

Gösterim 18857   Yorumlar 25  

Âşık Mahzuni Şerif, Berçenek’te anılacak !

The Unique 24 Temmuz 2009 23:34

RSM

Âşık Mahzuni Şerif, Berçenek’te anılacak
17 Mayıs 2002 tarihinde yaşamını yitiren ünlü halk ozanı Aşık Mahzuni Şerif, doğup-büyüdüğü Berçenek’te anılacak.
17 Mayıs 2002 tarihinde yaşamını yitiren ünlü halk ozanı Aşık Mahzuni Şerif, doğup-büyüdüğü K.Maraş-Afşin İlçesinin Berçenek köyünde anılacak. 25-26 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan törene, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın
. . .

Gösterim 2766   Yorumlar 0  

50 Geyik Espri :)

The Unique 17 Temmuz 2009 16:35

Bazen öyle espriler yapılır ki; adeta bu esprilerden insanlara fenalık gelir, ortalığı buz gibi bir hava kaplar ve modası geçmiş espriler kabak tadı verir. İşte o esprilerden 50 tanesi:

1. Sağlığınızı soran birine;Doktorum radyodaki Arkası Yarın, programını dinlememi yasakladı. Herhalde günlerim sayılı.

2. Bir futbol hakemi arkadaşınıza . . .

Gösterim 3298   Yorumlar 0  

2009 ÖSS Sonuçları Açıklanıyor

The Unique 7 Temmuz 2009 17:54
2 Eylül 2009 12:16 The Unique tarafından güncellendi

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, 14 Haziran Pazar günü gerçekleştirilen ÖSS sonuçlarının gelecek hafta içinde açıklanacağını bildirdi.
Yarımağan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, adayların puanlarını hesaplama işlemlerinin sürdüğünü ifade etti. Çalışmaların tamamlanması halinde sınav sonuçlarının erken açıklanabileceğini söyleyen Yarımağan, ''Ancak sınav sonuçlarının açıklanması cumartesi gününden önce mümkün değil. Şu anda bir tarih veremiyorum. Önümüzdeki hafta kesin açıklanır'' dedi.
. . .

Gösterim 3478   Yorumlar 4  
Sayfa 7 / 26