hkn
insomnia42 6 Mart 2012 09:30
selamlar herkeze, gününüzün iyi geçmesi temennisiyle, böğün güne gözel bi fıkraylan başlamak istiyorum, aklıma gelmiyor sonra anlatırım nettede işe yarar bişeyhler bulamadım zaten, şimdilik sizi bundan mahrum bırakcam bu beni harap ediyor ama:(ufff, neyse gelirse yazarım bişeyhler,:D:D . . .
Yasaklı
yeni bir hafta
insomnia42 5 Mart 2012 08:24
selamın aleyküm günlük, yeni bir haftaya yine kargalar kahfaltılarını yapmadan başladım ,şükürki menülerimiz aynı değildi.::), inşallah hayırlı ve güzel bir hafta olur bütün ümmeti muhammet için.
"KADININ HUYU PARA YOKKEN, ERKEĞİN HUYU PARA ÇOKKEN ANLAŞILIR" . . .
"KADININ HUYU PARA YOKKEN, ERKEĞİN HUYU PARA ÇOKKEN ANLAŞILIR" . . .
Yasaklı
12*2/12-10/2012
insomnia42 24 Şubat 2012 08:35
salamın aleyküm günlük hayırlı cumalar:), böğün canavar gibiyim dünden beri uyuyorum gece nezaman bitecek ve kalkacam diye merak etmeye başlamıştımki zabah namazı ezanın sesini duydum anam sabah olmuş dedim bi baktım öğlen ezanıymış:D ve hala uymak istiyorum nickim bnei terkedecek az kaldı:) cem bonomonun türküsünü dinledim kesssin sonuncu oluruz:) adam cıvataları gevşemiş gibi o yarışmadan sonra millete çiçek verilirken bu adama ingiliz anahtarı verecekler:) buyur seni bu idare eder diye, başka . . .
Yasaklı
23/02/2012
insomnia42 23 Şubat 2012 08:54
sa günlük nasssın,:) anam böğün heç havamda deilim :( keep ouuuuuut. Kosovadan teyze oğlu yapışıtırıcı göndertmiş şu kalbi yapıştırtayım artık yeter yaff:D kırık kırık, geçen birisi içine düşüyodu azdaha, iyiki levhayı koymussuk yane:)
"9 YAŞINDA HAFIZ, 14 YAŞINDA PADİŞAH, 21 YAŞINDA FATİH OLDU. ECDATT TARİH YAZDI!! EVLAT OKUMAKTAN ACİZ!!" . . .
"9 YAŞINDA HAFIZ, 14 YAŞINDA PADİŞAH, 21 YAŞINDA FATİH OLDU. ECDATT TARİH YAZDI!! EVLAT OKUMAKTAN ACİZ!!" . . .
Yasaklı
gonyalı
insomnia42 22 Şubat 2012 09:48
bir gün gonyalıya sormuşlar k ile başlayan 4 hayvan ismi söyle
*goyun
*guzu
*guş
*tosbağa
:D . . .
*goyun
*guzu
*guş